Ung kvinde skubbet omkuld og voldtaget

Nordjyllands Politi er i øjeblikket til stede i området omkring Kastetvej i Aalborg. Politiets tilstedeværelse sker med grundlag i en konkret efterforskning af et voldtægt, der skete tidligt i morges, d. 29. april 2022.

En ung kvinde blev på vej hjem fra byen mellem kl. 04 og 04.30 væltet omkuld af en ukendt gerningsmand på Kastetvej ud for nummer 2, hvorefter offeret blev udsat for en voldtægt.

”Den unge kvinde sidder i øjeblikket til afhøring hos os – og vi er ved at undersøge de nærmere omstændigheder i denne alvorlige sag. Derfor kan jeg udtale mig yderligere detaljerne, og hvad der er sket. Det er det, som vi  nu skal have undersøgt. Men jeg kan sige så meget vi, at vi er til stede omkring Kastetvej, så vi kan få sikret spor, foretaget forhøringer og tekniske undersøgelser,” siger efterforskningsleder, politikommissær Lene Madsen.

Politiet oplyser intet om signalement på gerningsmanden. Heller intet om hans etnicitet.

Hvis man har oplysninger i sagen, så skal man ringe til politiet på 114.

”Hvis man f.eks. har set eller hørt noget i området omkring gerningstidspunktet,” siger Lene Madsen.

Borgerne i området skal forholde sig som de plejer og blot respektere politiets eventuelle anvisninger.

Nordjyllands Politi modtog anmeldelsen i morges kl. 06.20.

 

OPDATERET:

Nordjyllands Politi efterforsker fortsat intenst i voldtægtsanmeldelsen fra Vestbyen i Aalborg, der blev indgivet til politiet tidligt i morges, d. 29. april 2022, kl. 06.20.

Det oplyser lederen af efterforskningsarbejdet, politikommissær Lene Madsen, der ikke på nuværende tidspunkt kan blive mere konkret med de nærmere omstændigheder.

LÆS OGSÅ:  18-årig pige voldtaget

”Vi har stadig et kompliceret efterforskningsforløb foran os,” understreger politikommissæren, ”vi skal blandt andet have afhørt offeret igen, og vi skal have indhentet videomateriale samt forfulgt en lang række spor. Vi skal have tegnet et præcist billede af, hvad der er sket, før under og efter.”

Lene Madsen understreger, at det arbejde kan tage et stykke tid, før politiet er klar til at melde yderligere ud.

”Det er en alvorlig sag, og vi skal have forløbet efterforsket grundigt.”

Politiet har tidligere i dag arbejdet på stedet på Kastetvej i forbindelse med efterforskningen, men arbejdet derude er afsluttet.

Hvis man har oplysninger i sagen, så skal man ringe til politiet på telefon 114.

Fremkommer der nye oplysninger i sagen til offentligheden, så vil det politiet melde det ud snarest muligt.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)