Ung mand tæsket af indvandrere

Tirsdag (nytårsdag) – onsdag: Røveri mod person – Hundige Stationsvej, Greve

Kl. 0613 anmeldte en 22-årig mand fra Brøndby via en tilfældig borger, at han på et ukendt tidspunkt fra kl. ca. 0500 og frem til kort før anmeldelsen var blevet overfaldet på Hundige S-station og frarøvet sin mobiltelefon, et ur, pung og nogle cigaretter.

Han var forinden overfaldet kommet med S-toget til Hundige S-station, hvor han faldt i snak med nogle mænd, som han ikke kendte. De kørte bl.a. i elevator sammen, og pludselig blev den 22-årige overfaldet med slag og spark på kroppen og i hovedet af to mænd, der blev beskrevet som:

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Iført: grøn Peak Performance-jakke.

B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Iført: Sort Peak Performence jakke.
En tredje mand forsøgte at komme den 22-årige til undsætning, og denne mand blev beskrevet som:

C: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Et jakkesæt.

Politiet kørte offeret hjem og vejledte ham om at henvende sig på en skadestue til fornøden behandling for skader i primært hovedet som følge af overfaldet. Med hjælp fra eventuel overvågning fra DSB forsøger politiet nu at få de mistænkte overfaldsmænd identificeret.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der måtte have bemærket de tre personer i området ved Hundige S-station i de tidlige morgentimer nytårsmorgen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)