USA er ved at blive en slyngelstat

Af Lars Hedegaard.

Det må komme som et chok for mange, når det antydes, at USA kan stå bag sabotagen af Nord Stream 1 og 2. Biden-administrationen er jo vores ven, og medierne udfolder store bestræbelser på at fortie hans talrige dumheder og besynderlige handlinger. Jeg taler om Biden af nemhedsgrunde, for det er tydeligvis ikke ham, der styrer amerikansk politik. Altså: Hvad kan hans bagmænd være ude på?

Bidens handlinger følger et mønster, som man nemt kan aflæse, og mønsteret er at skabe maksimalt kaos og dermed underminere USA og dets vestlige allierede. Det gælder i stort som i småt.

Washington går nu direkte efter at sabotere retsstaten ved at mobilisere FBI mod sine kritikere og politiske modstandere. Den politisk skabte inflation er ved at rive tæppet væk under den amerikanske middelklasse, der står over for en massiv fattiggørelse. Grænsen til Mexico er nedlagt, og millioner strømmer ind uden ringeste forsøg på at kontrollere, hvem der kommer, og hvad de medbringer af narko, som dræber hundredtusinder. Kriminaliteten får lov at eksplodere i de demokratisk styrede storbyer, mens de mest velaflagte prøver at flygte eller forskanser sig i ”gated communities” beskyttet af egne bevæbnede vagter. Administrationen fører krig mod kernefamilien baseret på den slet skjulte påstand, at børn er statens ejendom og ikke forældrenes. I de offentlige skoler indoktrineres eleverne med racisme beregnet på at sætte børn med forskellig hudfarve op mod hinanden, og den føderale regering prøver at eliminere den hidtidige opfattelse af kvinder og mænd. Religion bliver lagt for had. Borgerne må ikke have andre autoriteter end staten – hverken Gud eller familieloyalitet. Biden-administrationen vil også bare vej for, at undertrykkerne i Teheran kan skaffe sig kernevåben, samtidig med, at den vil forære mullaherne talløse milliarder, som de kan bruge til at udbrede terror, ligesom Washington fører eftergivenhedspolitik over for Kina.

LÆS OGSÅ:  Hvad skal der blive af Nye Borgerlige?

Det er tydeligt, at den amerikanske regering hader USA og prøver at underminere, hvad Vesten hidtil har stået for.

Hvorfor? Med hvilket formål?

At svare på det overstiger min formåen.

Til gengæld kan jeg udmærket forestille mig, at USA prøver at destabilisere Europa – f.eks. ved at sabotere nogle gasledninger.

Jeg siger ikke, at det er sket. Blot at jeg ikke vil afvise muligheden.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)