Utilfredshed med parkering endte i vold og hærværk

Næstvedvej, Høm, Ringsted

Kl. 15.57 torsdag anmeldte en 57-årig mand fra Næstved, at en uenighed om en parkering ved et supermarked var endt med vold mod ham og hærværk mod hans personbil.

Politiet fik ved supermarkedet kontakt til den 57-årige, der ikke havde nogen synlige skader, men fremviste et ødelagt sidespejl på sin personbil på parkeringspladsen.

Den 57-årige havde parkeret sin bil tæt på en stis udmunding i parkeringspladsen, så en fremmed mand udtalte sin utilfredshed hermed, da han kom gående sammen med en kvinde og en hund.

Da den 57-årige kommenterede mandens udtalelser og fortsatte mod indgangen til supermarkedet, hvor han blev skubbet hårdt i ryggen. Herefter så han og nogle vidner den fremmede mand løbe hen til personbilen, hvis ene sidespejl blev sparket i stykker.

Den fremmede mand forlod sammen med hunden herefter stedet ad en sti i retning mod Kristoffersvej.

Politiet har nu optaget rapporter om både vold og hærværk i et forsøg på at få identificeret den 40-50-årige og skaldede mand med hunden ud fra både vidneforklaringer og eventuel brugbar overvågning fra supermarkedet. Desuden vil politiet gerne i forbindelse med personer, der måtte have set episoderne eller dele heraf ved supermarkedet, idet politiet trods eftersøgning i området ikke fandt den mistænkte. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)