UTROLIG VIDEO! Ydmyget arbejdsslave springer i døden fra 7. etage – men overlever

ADVARSEL: Ekstrem ubehagelige scener i videoen herunder!

Golfstaterne er et hyppigt mål for desperate arbejdstagere fra både Asien og Afrika.

I de rige muslimske lande håber de ulykkelige skæbner således at finde arbejde i form af rengøring og andre tilgængelige jobs.

Desværre ender dette ofte i slavelignede forhold, hvor arbejderne udnyttes seksuelt, må arbejde uden løn m.m.

Ifølge den israelske nyhedsside, Rotter.net, så var det netop ydmygelsen, som gjorde en etiopisk arbejder så desperat, at hun valgte at begå selvmord ved at lade sig falde fra syvende etage.

Men hvad der angiveligt endte i en fortrydelse, skulle hurtigt vise sig at blive en yderst bizar situation.

For mens arbejderen bogstaveligt talt hænger med det yderste af fingerspidserne, mens hun tikker om hjælp, så vælger den kuwaitiske arbejdsgiver at filme, hvad der skulle have være hendes sidste øjeblik.

LÆS OGSÅ:  Kan du lade være med at grine, når du hører hans latter?

På videoen kan man høre, at vedkommende som filmer de uhyggelige scener, taler i et roligt toneleje, og ender med – efter damen måtte opgive at holde fast – at pege sit kamera nedad, for at filme hendes lig.

Men i stedet for at dø på stedet, så betød en landing på et tag af tin, at damen slipper mere eller mindre uskadt fra det, der burde have været et spring i døden.

Hun bliver herefter transporteret på hospitalet, mens manden der filmer, angiveligt er blevet anholdt.

 

Hvad tænker du om arbejdsgiverens maglende reaktion på kvindens bøn om hjælp? Skriv din mening i kommentarfeltet og del gerne artiklen på Facebook.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb