Vanvittig julegave: 8.000.000 skattefrie kroner lige ned i foret

En heldig Lotto spiller befinder sig midt i et julemirakel efter trækningen lillejuleaften. Vinderkuponen er købt i Holstebro og udløser svimlende 8.000.000 kroner. Millionerne fra millionærchancen sendes også til Jylland – så tjek lige kuponen en ekstra gang. 

Har man været forbi Centerkiosken Nørreport Centret i Holstebro, bør man nok lige tjekke sin Lotto kupon en ekstra gang. Der kan gemme sig en overordentlig stor julegave på den – kuponen der udløser lørdagens førstepræmiepulje, er nemlig købt i netop den kiosk.

Den heldige ejer af kuponen kan se frem til, at hele 8.000.000 skattefrie kroner tikker ind på kontoen.

Lillejuleaften bød på tre nye millionærer
Julefreden er sandsynligvis ikke kun skiftet ud med stor, larmende julefest i ét dansk hjem. Førstepræmievinderen er nemlig ikke den eneste heldige julekartoffel, der kan holde jul som nybagt millionær. Hver lørdag bliver der traditionen tro også trukket lod om 2×1.000.000 skattefrie kroner i Millionærchancen blandt alle spillede rækker:

  • Den ene vinder er fra Horsens og har købt sin kupon via mobiltelefonen. Udover millionen var der en gevinst på 140 kroner på kuponen. Det udløser en samlet gevinst på 1.000.140 kroner.
  • Den anden vinder er fra Aalborg kommune og har også købt sin kupon via mobilen.

”Der skal lyde et kæmpestort tillykke til ugens heldige vindere. I Danske Spil, synes vi, det er en fest hver gang, en dansker vinder i vores lotterier, også selvom det sker hver eneste uge hele året rundt. At det er lige oven i julehyggen, gør det bare ekstra festligt,” siger fra Malene Mølgaard, der er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

LÆS OGSÅ:  Sønderjyde fik første, store gevinst i 33 år – ”Det er jo altid naboen, der vinder”

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle tillykke.

Vindertal:
4, 5, 10, 14, 23, 30, 31

Tillægstal:
34

Om Lotto
Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.

Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.

Om Millionærchancen
Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker – uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker – så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)