Verdens antisemitter forener sig mod Israel

Ligesom andre terrorgrupper, der fører krig mod Israel, følger Hamas en taktik, der består af to faser.

I fase 1 massakrerer jihadisterne jøder. Det er hvad Hamas gjorde den 7. oktober.

I fase 2 gennemfører Israel en hævnaktion. Hamas anklager med det samme Israels militær for at myrde uskyldige civile palæstinensere og skabe en ”humanitær” krise. Jihadisterne kolporterer billeder og videofilm, der viser sårede palæstinensiske civile, og udbreder antisemitiske anklager mod Israel om at begå grusomheder, som Hamas selv netop har begået.

Derefter læner Hamas sig tilbage og venter på, at jihadister over hele verden vil slutte sig til deres jihad, og at Vesten vil fordømme Israel og forhindre landets militær i at bekæmpe Hamas.

Skoleeksemplet var den falske anklage om, at Israel har bombet et hospital i Gaza, hvor angiveligt 500 civile har mistet livet. Så snart Gazas sundhedsministerium har anklaget Israel for bombeangrebet, fulgte de islamistiske lande trop med antiisraelske demonstrationer og opfordringer til at dræbe jøder.

Også de vestlige lande fulgte trop med fordømmelser og falske anklager – og gjorde det med uhæmmet iver.

Samtlige vestlige medier anklagede Israel for bombeangrebet i Gaza. Alle fremsatte krav om en humanitær våbenhvile og hjælp til Gaza. Alle var enige om, at Israel havde mistet den moralske ret til at angribe Hamas på grund af den 1-dags Holocaust af jøder den 7. oktober. Alle skrev om humanitær hjælp til Gaza, mens de var tavse om humanitær hjælp til de 203 israelske gidsler i Gaza.

Da Israel kom med beviser på, at det var en fejlslagen palæstinensisk missilaffyring, der havde ramt hospitalet i Gaza, responderede medier som The New York Times, Washington Post og BBC med påstande om, at Israels beviser ikke var definitive. Sky News skrev, at spørgsmålet om, hvem der stod bag bombeangrebet, var ”indhyllet i uvished”.

I Danmark har Berlingske f.eks. ukritisk videreformidlet Hamas-propagandaen uden at have sikker viden om, hvad der var sket. Berlingske skrev den 18. okt., at ”flere hundrede personer er blevet dræbt efter et israelsk luftangreb mod et hospital i Gazastriben tirsdag aften”. Uden at have nogen dokumentation for, at det var Israel, der stod bag luftangrebet.

Da de falske anklager mod Israel ikke holdt, blev de droppet og erstattet af krav om humanitær hjælp til Gaza – og dermed til Hamas.

Disse krav afvises af Israel af indlysende årsager. Hamas overvåger og kontrollerer nemlig alle de forsyninger, der kommer ind i Gaza. I Israels optik er humanitær hjælp til Gaza derfor ensbetydende med genforsyning af Hamas med alt fra vand og mad til brændstof og dermed reelt hjælp til terrorbevægelsen og ikke til den palæstinensiske befolkning.

André Rossmann

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)