Verdens antisemitter kan glemme alt om at udslette Israel

Nazisterne stræbte efter et Judenrein – et jødefrit Europa – ligesom Hamas stræber efter et Judenrein Israel. Hamas er moderne nazister – fra deres forfærdelige umenneskelige vold til de samme nazistiske folkemordsideologier. Hamas søger ikke en løsning på konflikten. De er ikke interesseret i dialog. Den eneste løsning, Hamas er interesseret i, er den endelige løsning – udslettelsen af det jødiske folk, sagde Israels FN-ambassadør Gilad Erdan på et møde i FN’s Sikkerhedsråd i mandags.

”Erdan Gilad fordømte FN’s Sikkerhedsråd for at ’forblive tavse’ efter den væbnede palæstinensiske gruppe Hamas’ angreb på Israel 7. oktober. Han bar en gul stjerne på brystet som reference til de gule stjerner, som jøder af nazisterne blev tvunget til at bære under Anden Verdenskrig.

Nazisterne og Hamas har den samme ideologi. De nazistiske Einsatzgruppers dødspatruljers mission var at udrydde jøderne, ligesom Nukhba Hamas-terroristernes mission er at udrydde jøderne og Israel. Ligesom mine bedsteforældre og bedsteforældrene til millioner af jøder, vil mit hold i FN og jeg fra nu af bære gule stjerner. Vi vil bære disse stjerner, indtil verdenssamfundet vågner op og fordømmer Hamas’ grusomheder. Vi går med en gul stjerne som et symbol på stolthed. En påmindelse om, at vi svor at kæmpe tilbage for at forsvare os selv, så Holocaust sker aldrig igen’, sagde Erdan.

Hvad betyder en våbenhvile? Det betyder, at man binder Israel på hænder og fødder, så landet ikke kan forsvare sig selv. Det er ikke anderledes end at afblæse D-dag i 1944. Israel vil ikke længere leve med brutale nazister ved sine grænser. Vi vil ikke have vilde ISIS-Hamas dødspatruljer til at invadere vores hjemland igen. Israels operation i Gaza er ikke et svar på den 7. oktober. Det er selvforsvar for at sikre Israels fremtid“, sagde han”. Læs mere her.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)