Video: Her bliver Paludan slået af forbipasserende

Rasmus Paludan stod som journalist for Frihedens Stemme om eftermiddagen 2. pinsedag den 1. juni 2020 på Banegårdspladsen i Aarhus, da en forbipasserende pludselig slog ham på brystet.

Paludan var på stedet som journalist, efter at der har  været rapporter om overfald på sagesløse begået på Banegårdspladsen. Det fremgår af et Facebook-opslag.

“Under en rolig samtale med to syriske flygtninge blev Rasmus Paludan slået i brystkassen af en etnisk dansk mand, som straks blev anholdt og ført bort af politiet.”, kan man læse på Stram Kurs’ Facebook-side.

Paludan ledsages døgnet rundt af livvagter, fordi hans liv er truet. Episoden er kun den seneste i en række overfald på partilederen. Igen kan man tænke sig til, hvad der kunne være sket, hvis gerningsanden havde været bevæbnet.

Stram Kurs i Folketinget

Stram Kurs er blevet forbudt at indsamle vælgererklæringer til næste folketingsvalg. Derfor har partiet lavet et søsterparti, som med tiden vil slå sig sammen med Stram Kurs.

Hvad mener du om politiets indsat for at beskytte Rasmus Paludan? Er den god nok, eller er det kritisabelt, at en gerningsmand igen lykkedes med at komme så tæt på Paludan, at han kunne nå at slå ham? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder og del meget gerne artiklen på facebook.

VIDEO: Black Lives Matter–tilhængere sparker bevidstløs mand i hovedet

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)