VIDEO: Hvem er gerningsmanden?

Nordsjællands Politi beder om hjælp til at identificere brandstifter i Virum

I en sag om forsætlig brandstiftelse i Virum beder Nordsjællands Politi nu om hjælp til at identificere gerningsmanden.

Nordsjællands Politi har i forbindelse med efterforskning af en brand i en personbil på I.H. Mundts Vej i Virum brug for hjælp fra offentligheden.

Branden blev anmeldt omkring klokken 02.45 natten til den 18. maj og godt 10 minutter senere indgik der endnu en anmeldelse vedr. brand i en personbil. Denne gang på Åmosebakken i Virum. Afstanden mellem de to gerningssteder er ca. en kilometer.

Ved førstenævnte brand sås en person, der kom cyklende til stedet. Personen lagde sin cykel på vejen og gik hen til personbilen. Her hældte personen brandbar væske på personbilen og antændte dette, hvorefter vedkommende cyklede væk fra stedet ad I. H. Mundts Vej i sydøstlig retning.

Nordsjælland Politi offentliggør nu overvågningsbilleder af personen i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere den mistænkte. Personen beskrives som:

A: Iført mørk hættetrøje med hætten op om hovedet. Mørkt tørklæde for ansigtet. Mørke joggingbukser, formentlig af mærket Nike. Mørke sko med hvid sål. Medbragte en rygsæk med formentlig flere lynlåse og en cykel, som formentlig er en mountainbike. Cyklen havde en påmonteret flaskeholder samt affjedring i forgaffel.

Borgere, der har oplysninger om personens identitet eller opholdssted, bedes kontakte Nordsjællands Politi på tlf. 114.

Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagernes efterforskning.

 

 

 

Hætteklædt mand sætter ild til bil i VirumHætteklædt mand ved bil i VirumHætteklædt mand på vej væk fra i VirumGerningspersonens cykelGerningspersonens rygsækGerningspersonens rygsæk

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)