VIDEO: Muslimske demonstranter amok: “Vi dræber jøderne!”

Palæstinensere går amok ved demonstration i Malmö.

Ganske som forventet, så har muslimer verden over reageret med trusler om bål og brand, efter at den amerikanske præsident, Donald Trump, forleden bekendtgjorde, at den amerikanske ambassade i Israel snart vil blive flyttet til den israelske hovedstad, Jerusalem.

Og vrede muslimer er som bekendt ikke noget, som er forbeholdt Mellemøsten.

Ved en pro-palæstinensisk demonstration i Malmö i denne uge, fik følelserne frit løb, og det betød en byge af dødstrusler mod jøder. En stor gruppe muslimer afslørede igen, at den indgroede anti-semitisme ikke er noget, der forsvinder, blot fordi muslimske indvandrere tager ophold i Danmark eller Sverige.

En svensk facebook-side med navnet: The Truth about Fatah, Swedish Social Democrats’ “dear sister party”, har offentliggjort en video, der angiveligt stammer fra en demonstration i Malmö, som fandt sted i torsdags.

I videoen kan man høre en stor gruppe muslimer gå amok i forskellige former for voldelige kampråb på arabisk.

Videoen er oversat med svenske undertekster. Demonstranter, som har medbragt flere palæstinensiske flag råber i kor, at de vil “dræbe jøderne”. De opfordrer også til at “slå til med kniv” og “ikke at være bange”. Til sidst i videoen kan man råbes der, at “svaret er Al-Aqsa Brigaden” – en terororganisation, som er en afgren af Hamas.

Sveriges Radio bragte i går et indslag, hvori der berettes om en lignede demonstartion, som fandt sted fredag.

Her råbte demonstrater med samme baggrund, igen trusler rettet mod jøder.

“Vi har proklameret intifadhad (voldelige handlinger, red.) fra Malmö. Vi vil have vores frihed tilbage, og vi vil skyde jøderne”, kunne det bl.a. høres ved demonstrationen. ”

Her kan du se video fra torsdagens demonstration.

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb