Paludan benægter grove beskyldninger

Rasmus Paludan og Stram Kurs blev mandag udsat for hård kritik, efter en række medier beskrev, hvordan partiet kynisk havde teet sig respektløst under en muslimsk børnebegravelse i København.

Ved moskeen på Dortheavej var tre medlemmer af Stram Kurs (Rasmus Paludan var ikke selv tilstede, da Politiet ikke tillod dette pga. sikkerhed, oplyser Paludan til 24NYT) nemlig mødt op for at demonstrere imod den terrorist, som i 2015 slog Finn Nørgaard og Dan Uzan ihjel, og som efterfølgende fik en heltebegravelse i selv samme moske.

Men selv tror Paludan ikke på, at der var tale om en begravelse af et barn. På videoen fra episoden kan man også flere gange høre, at der henvises til en moddemonstration – det siges bl.a. af Politiet.

I fald, der er tale om en begravelse a et barn, har muslimer med tilknytning til moskeen altså valgt at lægge en demonstration samtidig med begravelsen.

På videoen ser man umiddelbart ikke nogen sørgende. Kisten, som ankommer i en rustvogn, efterlades i ca. en halv time i bilen, hvor det døde barn altså således skulle ligge alene.

Stram Kurs siger i en kommentar:

“Det er “interessant”, at rustvognen til den påståede “barnebegravelse” fredag den 14. februar 2020 er præcis den samme, med samme nummerplade, som rustvognen, der kørte Omar El-Hussein væk.”

Rasmus Paludan  selv udtaler: “Jeg tror ikke på, at der var nogen begravelse, men der var i hvert fald 50 muslimske demonstranter, som demonstrerede imod os. Så længe de blev stående, så blev vi også stående. Jeg var der ikke selv, fordi det var for farligt. Så ville muslimerne have overfaldet eller dræbt mig. Det var Københavns Politis vurdering.”

 

LÆS OGSÅ:  Dramatisk video! Her overtager specialstyrker kontrollen med skib fyldt med pirater

 

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)