VIDEO: Politiet offentliggør overvågning af mulig gerningsmand

Københavns Vestegns Politi søger vidner i forbindelse med en sprængning, som fandt sted tidligt om morgenen torsdag den 20. oktober i Gladsaxe.
Videoovervågning viser en person, der ankom til stedet på cykel omkring kl. 04:40. Politiet vurderer, at denne mand kan være gerningsmanden.

Politiet beder derfor offentligheden om hjælp i forsøget på, at finde frem til identiteten på denne mand og kortlægge den pågældendes færden. Borgere, der har hørt eller set noget usædvanligt i området torsdag den 20.10.22 omkring kl. 04:40 eller i dagene op til den 20. oktober, bedes således kontakte politiet.

”Vi er klar over at overvågningsbillederne ikke er af bedste kvalitet – men vi håber dog, at offentligheden kan hjælpe i denne sag, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Politiet har været i kontakt med en række virksomheder i området med henblik på indhentning af videoovervågning – og vil gerne takke for hjælpen i den anledning. Hvis man som privatperson eller virksomhedsejer i øvrigt er i besiddelse af videoovervågning, fra fastmonterede kameraer såvel som fra kameraer monteret i køretøjer, fra området omkring Vandtårnsvej og Gladsaxe Ringvej i perioden den 20.10. mellem klokken 0400 og 05:00, men ikke har været kontaktet af politiet, bedes man ligeledes rette henvendelse til politiet.

”Det er fortsat ikke muligt for os at udtale sig om motiv – men vi efterforsker bredt”, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Har du oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes hele døgnet på 43861448

LÆS OGSÅ:  Politiet søger vidne til eftersættelse – kørte i rød Mazda

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)