Video: Sendte gruppevoldtægt live på Facebook – slap med fire måneder i fængsel. Nu har han begået drab

I 2017 live-streamede en ung mand med iransk baggrund en gruppevoldtægt på Facebook mod en kvinde, mens han råbte, at kvinden var en svensk luder. Det blev efterfølgende til en mild dom. Nu har same person erkendt sig skyldig i et drab i Uppsala i sommer. Det skriver SVT News Uppsala.

Den nu 27-årige mand er iransk immigrant med svensk statsborgerskab. I 2017 live-streamede han en gruppevoldtægt på Facebook, hvori hans to afghanske venner voldtog en svensk kvinde i en lejlighed i Gottsunda i Uppsala. Det skriver Friatider.

“Sådan skal en svensk luder kneppes!”, skreg han under streamingen, kom det frem i retten.

Manden blev efterfølgende frifundet for voldtægt i Højesteret, men blev imidlertid dømt for grov krænkelse af kvinden. Han slap med en dom på kun fire måneders fængsel.

Den 27-årige blev torsdag i sidste uge anholdt atter en gang. Han er mistænkt for mordet på en 35-årig mand i Uppsala. Et drab, som fandt sted om aftenen den 3. august i år. Offeret blev ifølge Friatider fundet alvorligt såret på en trappe. Han døde senere af sine kvæstelser.

Den iranske mand har indrømmet drabet.

….

Hvad mener du om, at den samme mand nu har begået drab? Var de fir måneder i fængsel fair? Skriv din mening i kommentarfeltet under videoen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)