VIDEO: “Vermund byder muslimer velkommen i Danmark. Den er god nok”

“Vermund byder muslimer velkommen i Danmark. Den er god nok.” Det mener Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti, som er faldet over nedenstående videoklip fra DR2.

I et facebook-opslag skriver DF’en følgende:

Her kommer dagens sidste opslag om Vermunds og NB’s dobbeltstander på udlændingeområdet. Herefter kan julestemningen forhåbentlig sprede sig.

Vermund byder frisk og frejdigt muslimsk indvandring velkommen, bare de er i arbejde. Her er der en reel politisk uenighed med Vermund og NB.

Jeg mener derfor også, at vejen frem for Dansk Folkeparti er at placerer sig klart til højre for NB. Og det burde – undskyld jeg siger det – ikke være særlig svært.

Om så samtlige beboere i Mjølnerparken var raketforskere og i arbejde, så var danskerne fortsat udskiftet og i mindretal.

Jeg er inderligt imod det, som Vermund giver udtryk for i videoen. Men jeg ved også godt, at der er mange gode NB’ere som bare ikke er opmærksomme på det.

Vi skal være imod muslimsk indvandring. Punktum.

Pas på jer selv, og pas på vort elskede fædreland 🇩🇰 🙏

Hvad mener du? Er du enig med Pernille Vermund og Nye Borgerlige i, at muslimer er velkomne i Danmark, hvis de har bidrager til det danske samfund og overholder dansk lov? Skriv din mening i kommentarfeltet nedenfor og del meget gerne artiklen på Facebook.

LÆS OGSÅ:  Video: Her gennemtæsker 6 indvandrere tilfældigt offer på åben gade

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)