Vidner til forsøg på ildspåsættelse ved vaccinationscenter efterlyses

I løbet af natten har en eller flere ukendte gerningsmænd forsøgt at sætte ild til en container ved et vaccinationscenter i Silkeborg. I den forbindelse efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi vidner, der kan have set noget mistænkeligt i området.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog kl. 01.29 natten til tirsdag den 30. marts 2021 en melding om røg fra en plastcontainer ved en bygning på Helsinkivej i Silkeborg.

Her havde en eller flere ukendte gerningsmænd sat ild til en beholder med mundbind, som så var blevet smidt op i en container. Containeren var efterfølgende forsøgt skubbet ind i et glasparti ved bygningen.

Vaccinationscenteret var lukket, da hændelsen fandt sted. Derfor var der ingen personer til stede i bygningerne.

Forsøget på at skubbe containeren igennem glasset på bygningen lykkedes dog ikke, og derfor er vaccinationscenteret også i dag åbent som normalt. Brandforsøget har efterladt begrænsede skader, men politiet tager sagen meget alvorligt.

”Vi ser med stor alvor på den her sag, og vi er i fuld gang med et bredt efterforskningsarbejde. Derfor ønsker vi også at komme i kontakt med vidner, der måske kan have set noget mistænkeligt i løbet af natten i området omkring vaccinationscenteret” siger Martin Løye, politiinspektør hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Hvis man har oplysninger om sagen, kan Midt- og Vestjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)