Vis din personlighed med et flot mobilcover

Mange mennesker har efterhånden en smartphone, som de har betalt mange penge for. Derfor er det vigtigt at beskytte den, da nyere telefoner ikke er så hårdføre og kan gå i stykker, hvis man bare taber den uheldigt en enkelt gang. Til at beskytte en smartphone findes der mange forskellige mobilcovers i mange forskellige design, så man både kan få sin smartphone beskyttet samtidig med, at man kan bringe lidt farve og en personlig stil til sin telefon. Der findes mobilcovers til mange forskellige varianter mobiltelefoner uanset hvilken type af telefon man har. Her får du en guide til forskellige typer af mobilcovers.

1. Et mobilcover til din stil

Man kan vælge at investere i et allerede designet cover til telefonen i mange flotte designs eller man kan vælge selv at designe coveret, så det passer helt ind i den enkeltes personlige stil. Hvis man selv har lyst til at designe et mobilcover til sin smartphone er det muligt at overføre et billede, man allerede har på sin computer eller sin telefon og få det lavet om til et mobilcover. Ved selv at designe sit cover til telefonen, er det altså muligt at gøre telefonen endnu mere personlig og sjov, for eksempel ved at få lavet et cover med et billede af en person man holder af, et kæledyr eller bare et sjovt billede, der gør en glad. Det er også muligt at bruge billeder, man har fundet på internettet, hvis der er et billede fra en film eller andet, man synes kunne være sjovt at få som mobilcover.

2. Et cover til den minimalistiske

Det kan også være, at man godt kan lide det strømlinede og stilede look og godt kan lide telefonens design og farve til at begynde med. Derfor er det stadig vigtigt at beskytte sin smartphone med et mobilcover, men det er muligt at få nogle gennemsigtige mobilcovers, så man både beskytter sin telefon mod skader samtidig med, at man kan se telefonens oprindelige design.

3. Et cover til arbejdsbrug

Hvis man for eksempel har en smartphone til arbejdsbrug og godt kan lide business-looket er det ligeledes muligt at få et mobilcover i et smukt mørkt læder, der beskytter telefonen yderligere, da den også lukker sig om skærmen. Desuden medfølger der til disse slags mobilcovers også en kortholder, så man, når man bruger sin telefon, også kan have sit kreditkort og andre vigtige kort lige ved hånden.

4. Mobilcovers til mediebrug

Der er efterhånden mange mennesker, der bruger deres smartphone til at se nyheder eller tv-serier på i det daglige. Hvis man er en af dem, kan det være en fordel at investere i et mobilcover med en lille fod på bagsiden af coveret, som man kan slå ud, så telefonen kan stå selv på bord. Derved er man fri for at få ondt i hånden, hvis man vil se noget tv på sin telefon.

Det er altså muligt at få mange forskellige mobilcovers og også ét der passer til lige netop dit behov, hvad enten det er til privat brug eller til arbejde. På ovenstående side kan finde et stort udvalg, eller hvis du vil, designe dit eget cover.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)