Voldsom butikstyv

Københavnsvej, Roskilde

Kl. 14.32 mandag blev en patrulje sendt til voldsom butikstyv i Netto på Københavnsvej. Da politiet kom frem var flere mænd gået sammen om at tilbageholde den voldsomme mistænkte mand. Patruljen anholdt manden, en 57-årig tysker, som blev ilagt håndjern. Manden havde passeret kassen med varer for 1309 kr i en Nettopose uden at betale for varerne.

En kunde tilbageholdt manden, da han ville forlade butikken og personalet skyndte sig hen til ham. Den 57-årige blev udadreagerende, slog om sig, og forsøgte at komme væk. To medarbejdere blev ramt af den 57-årige inden han blev pacificeret. De kom ikke noget alvorligt til ved episoden, men sagen betegnes som røveri, idet der blev brugt vold i forsøget på at komme væk med tyvekosterne, som bestod af energidrik, cola, chokolade, slik, lighter, graviditetstest og kondomer. Varerne blev leveret tilbage til butikken, som ikke havde et erstatningskrav.

Den 57-årige mand blev sigtet og taget med til politistationen til afhøring. Sagen blev herefter vurderet juridisk, men der blev ikke fundet grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han blev derfor løsladt, men vil høre mere i sagen senere.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)