Voldsom video: Politiet skyder machete-svingende mand på togstation!

Togpassagerer i London fik mandag en voldsom oplevelse.

Mandag aften blev togpassagerer på Tulse Hill station i London mødt med en noget voldsom oplevelse. En mand gik rundt og svingende truende med en lang machete.

På en video kan man se den 59-årige mand svinge rundt med macheten, inden han rækker hænderne i vejret overfor politiet. Han slipper dog ikke det drabelige våben og formentlig derfor skyder politiet ham med en strømpistol. Manden falder øjeblikkeligt om, og politiet kaster sig over ham.

En lang række togpassagerer har postet videoer af optrinnet på Twitter. Brugeren Xara Pandora skriver ved sin video: “Hvad f*ck sker der i London??? Jeg har lige set en mand rende rundt på Tulse Hill station og jagte mennesker med en machete.”

Londons borgmester Sadiq Khan er blevet skarpt kritiseret for at have et ansvar for den voldsbølge, der har ramt Englands hovedstad de seneste par år.

London havde i 2018 det højeste antal mord i 10 år. 131 blev myrdet, heraf 75 med kniv. Kritikere mener, at Sadiq Khans måde at prioritere politiets kræfter på er forkert. Sadiq Khan har forbudt reklamefotos af letpåklædte kvinder, og han har allokeret en del af politiets ressourcer til at jagte “hadefuld tale” online istedet for at jagte forbrydere på Londons gader.

Tilbage i 2004 udtrykte Sadiq Khan støtte til Det Muslimske Broderskabs åndelige overhovede, ekstremisten Yusuf al-Qaradawi. Broderskabet, der også har tilhængere i Danmark, sammenfatter deres religiøse mission i deres motto: “Allah er vores mål, Koranen er vores grundlov, profeten er vores leder, jihad er vores vej, død for Allah er vores ønske. Allahu akbar!”

Video: Den machete-svingende mand på Tulse Hill station:

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)