Voldsomme uroligheder efter Stram Kurs-demo fortsætter – flere anholdt

Natten til søndag har der igen været uroligheder i det vestlige Aarhus, hvilket førte til at tre personer blev anholdt.

Østjyllands Politi har natten til søndag igen været til stede med ekstra patruljer i det vestlige Aarhus som følge af de uroligheder, der er opstået i området efter en Stram Kurs- demonstration i fredags udviklede sig voldsomt.

”Vores patruljer observerede sidst på aftenen og først på natten mange unge, også meget unge, på gaderne i Brabrand. Der var flere ildspåsættelser i skraldespande og i en enkelt bil, og der blev flere gange kastet med sten efter politiets biler og affyret fyrværkeri på gaden, men ingen politifolk blev ramt,” siger fungerede politiinspektør, Gert Bisgaard.

Stram Kurs er blevet udelukket fra at indsamle vælgererklæringer. Derfor har partiet lanceret et søsterparti ved navn Hard Line. Du kan afgive vælgererklæring til søsterpartiet ved at klikke her.

 

Tre anholdt

I forbindelse med nattens uroligheder blev tre personer anholdt:

Kl. 00.51 blev en 16-årig dreng anholdt og sigtet for vold mod polititjenestemand, da han kastede sten mod politiet ved Skaterparken på Tinesvej i Brabrand.

Kl. 02.55 blev en 15-årig dreng anholdt og sigtet for vold mod polititjenestemand, da han affyrede et bomberør mod politiet i krydset Dortesvej/Karen Blixens Boulevard i Brabrand.

Kl. 03.07 blev en 18-årig mand anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved at have råbt efter en af politiets patruljer.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Nedsmeltningen på Nørrebro efter Paludans provokation er uacceptabel 

Alle tre er løsladt efter endt afhøring, men de er fortsat sigtet.

Efter kl. ca. 03.00 var der atter ro i det vestlige Aarhus. Østjyllands Politi vil også de kommende dage være ekstra synligt til stedet i området.

Del meget gerne artiklen på facebook.

SMART! Sådan får Danmark 0 asyl-ansøgere uden at bryde konventionerne

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)