Voldtægtsmand solgte sin kæreste

36-årig mand dømt for mange tilfælde af voldtægt og at have solgt sin kæreste til tvungen sex med andre mænd.

 

Den 36-årige mand havde solgt sin daværende kæreste til tvungen sex med en lang række mænd. Derfor blev han dømt for medvirken til voldtægt og for rufferi. Da dommen faldt tidligere op ugen, vurderer retten samtidig, at manden havde udsat kvinden for flere voldtægter, grov vold og trusler over en længere periode. Manden var i forvejen idømt forvaring – som en tidsubestemt straf der gives til særligt farlige gerningsmænd og retten besluttede at forvaringsdommen skulle bestå.

 

Den 36-årige blev i november 2022 idømt forvaring for et stort antal voldtægter mod flere andre tidligere kærester.

Det var efter den dom, at kvinden kontaktede politiet og fortalte, at manden havde udsat hende for det samme. Manden blev derefter tiltalt på ny, selvom han var idømt forvaring.

 

”Der er ingen tvivl om at det har krævet et utroligt mod fra kvinden at stå frem – lige som det også var tilfældet for de implicerede i den første sag. Nu har vi fire kvinder, som er stået frem og fortalt hvad han har udsat dem for”, siger sagens anklager Maiken Ahrenkiel.

 

Selvom den dømte ikke blev idømt en ny straf, kan den nye dom få betydning, i forbindelse med en eventuel ansøgning om prøveløsladelse.

LÆS OGSÅ:  16-årig pige voldtaget – asylansøger anholdt

 

Den 36-årige har valgt at anke den nye forvaringsdom til landsretten.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)