14-årig pige overfaldet – politiet beder om hjælp til at finde gerningsmanden

Mistænkelig mand – Højelsevej / Ringmarken, Lille-Skensved – Køge

Kl. 15.10 i går anmeldte moren til en 14-årig pige fra Lille-Skensved, at datteren tirsdag d. 290119 i tidsrummet kl. 2100-2110 gik på en sti ved hallen i Lille-Skensved på vej hjemad. Hun havde undervejs mødt en fremmed mand, der uden varsel havde trykket hende let på halsen og efterfølgende slået hende med hånden i ansigtet.

Pigen var straks løbet fra stedet og så ikke, hvor manden forsvandt hen. Anmelderen oplyste tillige, at en pige fra den lokale skoles 9. klasse for 2-3 uger siden havde været udsat for noget tilsvarende ved et supermarked i Lille-Skensved.

Anmelderen blev vejledt om at få sin datter undersøgt hos en læge for at få dokumenteret overgrebet, inden datteren afhøres nærmere til sagen.
Senere onsdag aften fik politiet yderligere en henvendelse om en mistænkelig mand, som en lokal 14-årig dreng havde set i samme område tirsdag aften.

Manden befandt sig i en lysegrå personbil og var med slukkede billygter fulgt efter drengen – dog uden at tage kontakt til ham. Politiet undersøger nu sagen og forsøger at få identificeret manden, der foreløbigt kan beskrives som: mand, 30-35 år, 180-185 cm høj, kraftig af bygning, iført kort, mørk jakke med hætten oppe. Den lokale skole og SSP er også underrettet om sagerne.

 

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har oplysninger om manden eller hans bil. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)