24NYT MENER: REN GAK GAK! Polak idømt udvisning efter tyveri i Kvickly, mens muslimske mordere og terrorister får lov at blive i Danmark

Der er nok mange danskere, som tager sig til hovedet, når de gang efter gang hører, at personer, som udgør en kæmpe fare for Danmark, ikke kan udvises. Som regel fordi en rigid lov eller en selvmorderisk konvention står i vejen. Mon ikke de fleste danskere er fløjtende ligeglade med, om en fjende af Danmark risikerer tortur i hjemlandet? På 24NYT er vi i hvert fald bedøvende!

Hensynet til hårdkogte muslimske bandekriminelle, der er dømt for dødsvold og folk der har været indblandet i terrrorsager, vejer åbenbart tungere end hensynet til danskernes sikkerhed.

Desto mere vanvittigt virker det, når man så kan konstatere, at en polak, som begår noget så simpelt som tyveri (af kosmetik!), bliver idømt udvisning mindre end et døgn efter sit besøg i Kvickly.

Således kunne politiet i dag meddele følgende:

Straksdom – Butikstyveri – Vestergade, Køge

Fredag kl. 16.22 anmeldte personalet i Kvickly, at en udenlandsk mand var tilbageholdt efter et større butikstyveri, og at to andre mænd var flygtet fra stedet i en højrestyret, blå bil med gule nummerplader fra supermarkedets p-plads.

Politiet kørte til supermarkedet, hvor en 21-årig mand fra Polen blev anholdt og sigtet for tyveri af kosmetiske produkter og en kuffert til en værdi af 17826 kr. Den 21-årige var sammen med de to flygtede medgerningsmænd kommet ind i supermarkedet, hvor de havde samlet varerne sammen i en kuffert, som de også tog i butikken.

Da de forsøgte at forlade supermarkedet via indgangspartiet uden at betale, blev de råbt an, hvorefter to mænd løb, medens den nu anholdte forsøgte at medtage kufferten med de stjålne varer. Han efterlod kufferten og løb, men blev indhentet af personalet. Senere på eftermiddagen meddelte en ansat fra supermarkedet, at hun under hundeluftning i Ejby-området havde bemærket den blå bil med de to sidste gerningsmænd i. Da mændene så hundelufteren, skyndte de sig at køre væk, og politiet fandt hverken bil eller mænd i Ejby-området.

Den anholdte, 21-årige polak blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev idømt 30 dages fængsel samt udvisning med indrejseforbud i de næste 6 år. Politiet forsøger nu at få de to øvrige medgerningsmænd identificeret og anholdt.”

Polakken og hans venner må for vores skyld gerne holde sig langt væk fra Danmark i både seks  og 100 år. Men proportionerne i konsekvensener af forskellige former for lovovertrædelser er simpelthen fuldstændig ude af kontrol, når man tænker på, hvad mordere og terrorister har af rettigheder i dette land, så snart de klynker op om “tilknytning” og “tortur i hjemlandet”!

LÆS OGSÅ:  FOTO: Fuldbyrdet voldtægt på 22-årig – politiet efterlyser Ambrose Makabala – betegnes som "farlig"

Om årsagen til at dette rablende vanvid kan finde sted, så skyldes  EU, konventioner, inkompetente danske politikere eller en blanding af disse er sådan set underordnet for vores følelse af retsikkerhed eller mangel på samme.

Er der egentlig noget at sige til, at mange danskere opfatter retssystemet som en farce?

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)