88-årig dame udsat for tricktyveri – Mand, med anden etnisk baggrund end dansk, efterlyses

Foto: Rigspolitiet
En 88-årig dame blev udsat for tricktyveri i sit hjem på Strandmarksvej i Hvidovre, da en ukendt gerningsmand ringede på hendes dør og foregav sig for at være ansat af ejendommens forening og som værende en del af det team, der skulle være med til at renovere bygningen.

Manden kom ind i damens hjem og kiggede rundt i alle værelserne, inden han gik igen. Da han var gået, opdagede damen, at hun manglede flere smykker og kontanter. Tricktyveriet fandt sted onsdag den 15. marts omkring kl. 12.

Gerningsmanden beskrives som:
Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 28-30 år, 172-175 cm. høj, almindelig af bygning og havde sort, kort hår og brune øjne. Manden var iført lysegrå bukser og en lysegrå sweatshirt, hvorpå der stod ’Boss’ med gule bogstaver.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Vær skeptisk
Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede:
• Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden.
• Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. – spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet.
• Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.
• Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme.
Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

Du kan hjælpe Politiet med at finde gerningsmanden ved at dele artiklen.

  .................

24NYT modtager IKKE mediestøtte. Klik her og støt med 1,- om dagen

Få avisen leveret gratis på mail

Advertisements

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb