EUROPA VED EN KORSVEJ


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

EURABIA 2124

Interview med en europæisk modstandsleder foretaget af en amerikansk journalist afdækker, hvilket helvede de etniske europæeres efterkommere lever under

“Vi må dagligt bevæge os fra en lokalitet til en anden for ikke at blive fanget i de kontrolposter de islamiske styrer har etableret i det de har omdøbt til Eurabia. Har man ikke et lovligt ærinde i en sektor, så bliver man straks bragt til forhør. Processen er enkel – er man arbejdsfør, ryger man i arbejdslejr på ubestemt tid, er man for svag, er der kontant afregning, dvs. døden.

Europæiske kvinder bliver systematisk voldtaget, hvorfor der fortsat er et stort had kombineret med en frygt i det daglige. De vantro skal uddø. Det er den officielle politik.

Vores børn får kun den undervisning, vi selv er i stand til at give dem pr. hukommelse, da europæiske skolebøger er bandlyste. Samfundene er fuldstændig underlagt et magtapparat placeret i en rendyrket fortolkning af koranen. Vores operationer kunne kun finde sted med den støtte, vi får fra vores amerikanske venner.

Den religiøse-politiske styring i Eurabia overtog både EUs og de enkelte landes ledelse. Der blev gjort kort proces med de politikere, der ikke nåede at udvandre eller flygte til USA og andre verdensdele, hvor Verdens Islamiske Konfederation ( officielt VIK ) endnu ikke har overtaget magten.

Fødselsraten for islamiske kvinder, folkevandring mod nord, nød og elendighed i Afrika og Mellemøsten og de europæiske lederes politiske korrekthed, censur og naivitet og endelig en mangel på ydre grænser, det var den cocktail, der fik et 2000 årigt kristent kultursamfund til at bryde fuldstændigt sammen”, slutter modstandslederen.

EUROPA 2124

Uddrag fra en tale i Det Centrale Råd for Europæisk Enhed holdt af den ungarske formand, og samtidig landets statsminister.

“Ser vi et par generationer tilbage på den korsvej, Europa stod ved, så valgte europæerne rigtigt. Det holdt hårdt, for de kræfter vi var oppe imod syntes urokkelige i troen på sin egen mission. Det at transformere det europæiske kontinent om til en multikulturel smeltedigel.

Men, da først det tidligere EU brød sammen, faldt korthuset ned over projektet. Trods censur, trods globalisters uendelige økonomiske råderum og kræfter, så var modviljen og vreden i vælgerhavet alligevel for markant. Og tak for det.

Uden folkets stemme, uden frygten for terror og islamisering, så var intet sket. Så havde store dele af Europa i dag kunne kalde sig Eurabia.

Da først de politiske initiativer til at påbegynde de store re-immigrations tiltag var påbegyndt, var det som om diagnosen var stillet. Så kunne den europæiske sygdom, pesten over Europa, blive kureret. Da først Europa nåede frem til sine oprindelige kristne rødder, begyndte klarsynede politikere at lede europæerne tilbage til selv at blive herrer i eget hus.

Vi fejrer på dagen i dag en europæisk enhed, som det har kostet blod, sved og tårer at nå frem til. Befolkningstilvækst og økonomisk fremgang er gået hånd i hånd siden da. Europa skal aldrig igen ligge under for det, man for 3 generationer tilbage kaldte politisk korrekthed.

Vi kan med fuld ret sige, at Europa vandt det sidste slag. Krigen var lang og sej, mange gode mænd og kvinder døde, byer blev lagt øde, men det vigtigste af alt er, at udfaldet blev at mørkets onde kræfter blev fortrængt fra vores del af verden”, sluttede formanden.

Spørgsmålet er hvilken vej, du vælger for dine efterkommere her i 2024 næste gang du sætter dit kryds i valglokalet?

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)