“Dette er for Allah” – den muslimske terror er uden ende


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

(Arkivfoto fra traileren til ”The Jihadis Next Door")

Af klummeskribent Sven Hakon Rossel, professor og forfatter.

Man må være venstrevreden idiot, hvis man ikke kan se, at der er sket en voldsom optrapning af muslimsk terror i en grad, der ikke er set siden angrebene på Twin Towers i Manhattan d. 11. september 2001.

Sven Hakon Rossel er professor i nyere skandinavisk litteratur og forfatter til mere end 50 bøger. S. H. Rossel er fast klummeskribent på 24NYT og skriver om udenrigspolitik, kulturpolitik, EU og det monstrum, der hedder “political correctness”.

Vi befinder os faktisk i en borgerkrigslignende tilstand, og den blodige ironi er, at vi selv her i den vestlige verden har inviteret morderne indenfor.

Efter blodbadet i Manchester med 22 ofre, unge festglade mennesker, fulgte med fire dages mellemrum to Taliban-attentater i Kabul, der tilsammen resulterede i flere end 120 dræbte, og vi har vel ikke glemt de 29 koptiske kristne, der blev slået ihjel i Ægypten d. 26. maj?

Antallet af til dels alvorligt sårede beløber sig i alt til flere end 500 ofre.

Alt dette har fundet sted inden for de sidste 14 dage, og så husker vi måske også endnu et terrorangreb i England d. 22. marts, da en bil kørte ind i fodgængere på Westminster Bridge og slog fem mennesker ihjel, og selvmordanslagene, der dræbte 41 i to koptiske kirker i Ægypten på Palmesøndag d. 9. april?

Og nu den sidste islamske terrorhandling til dags dato begået igen i London med mindst syv dræbte og 50 sårede, hvoraf 21 livsfarligt.

Efter at have kørt ind i en sagesløs menneskemængde med en varevogn, sprang tre muslimer ud blandt fodgængerne og med råbet: ”Dette er for Allah” stak de deres knive i en ung kvinde. Så vi kender afsenderen!

Hvad er årsagen til denne eksplosive stigning i terrorhandlingerne?

Én forklaring er sikkert den fortsatte succesrige nedkæmpning af Islamisk Stat og Taliban i Syrien, Afghanistan og især Irak – her springer vi katastroferne i Afrika over – der ikke mindst skyldes optrapningen af den amerikanske militærindsats, der er sket under den amerikanske præsident Donald Trump, der naturligvis hermed endnu engang beviser, at han langt fra agerer så isolationistisk, som han i medierne beskyldes for.

Men er dette hele forklaringen?

Her vender jeg tilbage til min tidligere klumme med en omtale af en netop udkommet bog i Tyskland med titlen: ”Ist der Islam noch zu retten?” (Kan islam endnu reddes?) af islamkritikeren Hamed Abdel-Samad, der er født i Kairo, og religionspædagogen Mouhamad Khorchide, der er født i Libanon og siden 20 år er østrigsk statsborger.

Som jeg allerede har skrevet, siger den første af forfatterne eftertrykkeligt nej til bogtitlens spørgsmål: Islam kan ikke reformeres. Og hvorfor ikke? Fordi Islam forlanger den absolutte underkastelse og derfor aldrig vil underkaste sig frihedens og demokratiets love. Khorchide derimod mener, at muslimer ikke skal forstå og fortolke koranen ordret, men ud fra en aktuel sammenhæng, og han fortolker koranens sura 3, 19: ”Sandelig, Allahs religion er islam” således, at alle mennesker, der tror på Gud, er indbefattet og dermed frelst, altså også jøder og kristne.

Denne konklusion må siges at være umulig at følge, og den ledsages i hvert fald ikke af handling, hvilket netop de ovenfor anførte terrorangreb vidner om, der endda undertiden rammer de muslimske brødre og søstre! Og hvad med de raketter, der med jævne mellemrum regner ned over den israelske befolkning affyret af palæstinenserne i Gaza?

Så derfor synes den sande forklaring på terroren at være – og svaret vil nok rejse et ramaskrig i visse kredse – at vold og drab ganske enkelt er en del af islam og for en stor del skyldes, at islam ikke skelner mellem politik og religion. Og at dette ikke er et aktuelt fænomen, kan man forsikre sig om ved at gå tilbage til islams blodige historie.

Her behøver man blot at kaste et blik på den muslimske invasion i Spanien i d. 8. århundrede, en undertrykkelse, der varede lige til 1492, tyrkernes mange imperialistiske felttog op gennem Østeuropa og Balkan for at etablere et såkaldt ottomansk rige og endelig folkemordet på armenierne i årene 1915-16, der kostede op til 1,5 mio. kristne livet.

Og alt dette skyldes simpelthen begrebet Jihad, dvs. den såkaldte hellige krig, rettet mod os ”vantro”.

Der vinker nemlig en prægtig belønning for alle mandlige muslimske krigere, mens vi andre ryger lige lukt ned i helvede (sura 3, 12). Det drejer sig om et paradis, hvor de mandlige muslimer betjenes af storøjede ”hourier” med svulmende barme (se bl.a. sura 78, 31-33), mens de der har ofret deres liv i kampen betragtes som martyrer og belønnes med 72 lækre jomfruer. Hvad mon der vinker forude for de piger og kvinder, der med selvmordsbomber sprænger sig selv i luften?

Og må det endelig også være tilladt at spørge, hvorfor alle vore halalhippier, som f.eks Susanne Brøgger, Stig Dalager og Carsten Jensen ikke straks tænder for deres computer og skriver glødende protester mod de muslimske terrorangreb?

Og hvis muslimerne var så fredselskende, som de gerne fremstiller sig selv, hvorfor strømmer så ikke titusinder af dem ud på alverdens gader og stræder for at demonstrere mod Jihad? Nej, terroren er i Allahs navn og dermed legitim!

LÆS OGSÅ:  Klumme: Vandmangel i Mellemøsten - en lille oversigt

Du er velkommen til at skrive din mening om klummen i kommentarfeltet herunder. Del gerne klummen på Facebook.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb