Bliv suget ind i en anden verden med en god krimi

Fanger nyhederne heller ikke altid lige dig, så meget som de måske kunne gøre?

Frem for at fordybe dig i de danske nyheder kan du vælge at blive grebet af en bog, der indeholder spænding, mystik og mordgåder – kort sagt alt hvad krimi-hjertet begærer. Med en god krimi er man sikret en fantastisk læseoplevelse. Uanset om du er til den klassiske krimi, krimi noir, kvindelige detektiver eller humoristiske krimier, måske endda noget helt femte, så er der en masse krimibøger, der venter på, at tage dig med på en spændende fortælling. Med et stort udvalg og altid billige bøger, der bliver endnu billigere med medlemsrabat, kan det ikke gå galt, så du hvad venter du på? Din næste krimi venter på dig.

Ny fortælling om Afdeling Q

Har du også været fanget, når du har læst de tidligere otte bind i historien om Afdeling Q, så skal du helt sikkert kaste dig over den niende bog, Natrium Chlorid, af Jussi Adler-Olsen. Hvis ikke du før har stiftet bekendtskab med serien, kan vi helt sikkert anbefale dig, at du ikke venter længere. En sag som vokser og vokser kræver at Carl Mørck og drabschefen Marcus Jacobsen igen mødes, da et selvmord genåbner sagen. Sagen har nemlig efterladt drabschefen med et ar på sjælen. En lang række gamle sager, som er blevet henlagt som selvmord og ulykker viser sig pludselig at have en større sammenhæng, og der tegner sig et mønster, som varsler om noget langt mere dystert end først antaget. Sagen må løses hurtigst muligt, inden et nyt offer på tragisk vis må se døden i øjnene.

LÆS OGSÅ:  Forår i pisserenden af Gorm Hansen

Forsvundet i mørket tager dig med på en underjordisk rejse

Med en evne til at lægge krimipuslespil på sin helt egen måde, er Elly Griffith anerkendt af flere som værende en af Englands bedste krimiforfattere. Med endnu en bog i serien om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway, tager forfatteren dig igen med på en mystisk sag, da nogle fundne knogler i en gammel underjordisk tunnel under Norwich ikke viser sig at være fra middelalderen, som de i første omgang blev dømt til, men i stedet for nylig er blevet gravet ned. Ruth og kriminalkommisær Harry Nelson må igen arbejde sammen for at løse sagen og få afsløret de mørke hemmeligheder, der gemmer sig under jorden. Bogen danner ramme om en selvstændig historie, der kan læses uafhængigt af de andre bøger i serien, så du kan sagtens kaste dig ud i det eventyrlige krimiunivers med denne bog som den første, ellers kan du starte med at kaste dig over de tidligere otte bøger i krimiserien om Ruth Galloway.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)