De trojanske heste er begyndt at vågne


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Udtrykket en trojansk hest stammer fra Odysseen og er fortællingen om, hvordan grækerne overlistede trojanerne ved at lokke dem til at lukke en kæmpestor træhest fyldt med græske soldater ind i Troja. Om natten kunne de græske soldater så krybe ud af den store hest og indtage Troja.

I løbet af de sidste 50 år har Europas politikere lukket flere og flere trojanske heste fra især Mellemøsten og Afrika ind i deres lande. Politikere er ofte uhyggeligt naive – nogle endda decideret ubegavede – og de glemte tydeligvis at undersøge, hvad de sagde ja til ved at byde velkommen til en lovreligion. Det kommer så til at gå ud over hele Europas befolkning og kan blive fatalt for de kommende generationer.

Efter terrorbevægelsen Hamas’ angreb på Israel den 7. oktober er de trojanske heste overalt i Europa begyndt at røre på sig – også her hos os. De har i årtier fået positiv særbehandling og er fodret så godt, at de nu er blevet stærke nok til at demonstrere, hvad de indeholder af had og ondskab.

Råbene om jihad lyder nu over hele Europa, også i vores lille dejlige land, hvor det pludselig er blevet populært at hade ikke kun Israel, men dermed også vore jødiske landsmænd. Ved de mange danskere, der går med i demonstrationer imod Israel, hvad de gør? Ved de mon, hvad jihad er, når de råber det ud i gaderne sammen med muslimerne?

LÆS OGSÅ:  Klumme: Når skidt kommer til ære og stodder til mønt

Den islamistiske organisation Hizb ut-Tahrir fiskede omgående i rørte vande. De har aldrig lagt skjul på deres had til kristne vestlige demokratier og var hurtige til at demonstrere for den totale udslettelse af Israel. Hizb ut-Tahrir er forbudt i mange lande, men ikke i vores naive Danmark. For naive er de etniske danskere, der går med i islamisternes demonstrationer og skriger på hellig krig.

Kamran Tahmasebi, der er flygtet fra præstestyret i Iran, fortæller, at ”vi har at gøre med en veritabel trusselskultur, og den virker. Det tragiske er, at mange muslimer ikke er bange for danskerne, men for islamisterne her i landet. Det er skæbnens ironi, at jeg i dag i en demokratisk europæisk stat skal kæmpe mod de samme religiøse fanatikere, som jeg flygtede fra for mange år siden i Iran”.

Der har aldrig været tvivl om, hvor vores stats-tv befinder sig politisk, og det bliver blot endnu tydeligere i reportagerne fra terrorangrebet på Israel, hvor man kan høre en DR-journalist omtale Hamas’ terrorister som soldater, hvilket er helt utilstedeligt. Har vi stadig demokrati i Danmark, når statsstøttede journalister bruger deres stilling til at fordreje virkeligheden, så den fremstår efter egne ønsker? For det er et stort problem i et demokrati, når pressen ikke er upolitisk, men bringer nyheder og reportager, der er politisk farvede.

Når det handler om lovreligionen islam, er der udvist en uhyggelig naivitet. Det gik f.eks. meget hurtigt med at få lagt en ekstra afgift på madvarer, fordi de skulle være velsignet af Allah, og dernæst kom turen til alt muligt andet lige fra tøj til kosmetik. Sikkert ikke mange er klar over, at alle disse millioner i ekstra afgift går til udbredelse af islam, som også alle vi etniske danskere er tvunget til at betale, fordi vi ikke har mulighed for at fravælge disse varer.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Ny bog om Jørgen Dragsdahls injuriesag mod Bent Jensen

Vi er vidne til, hvordan dansk kultur konstant fortrænges, mens islam får mere og mere indflydelse i det danske samfund. Der er fjernelse af det kristne kors, hvor det kan krænke muslimer, der er bederum, moskébyggerier, bandekriminalitet, ydmygelsesvold, gruppevoldtægter, æresdrab, barnebrude og meget andet. Så hvad bliver mon det næste? Der er nok ingen tvivl om, at islamisterne har fået blod på tanden, efter at så mange nyttige idioter som lemminger følger i hælene på dem i jødehadet.

Men som islameksperten Peter Hammond skriver, ”Efterhånden som antallet af muslimer vokser i et samfund, vil deres krav også vokse”. Vi har allerede set det med den såkaldte koranlov, dansk lov skal ændres efter muslimernes krav, og det vil kun være begyndelsen. Som Peter Hammond fortsætter, ” vil de øge lovløsheden som et middel til at klage over deres forhold. Enhver ikke-muslimsk handling, der krænker islam, vil resultere i opstande og trusler. Islams ultimative mål er ikke at konvertere verden, men at etablere sharia-love over hele verden”.

Der er ofte nogen, der spørger, hvorfor ikke forbyde islam i Europa. Ja, gid det var så nemt. Men politikerne har i misforstået religionsfrihed givet islam prædikatet religion, skønt Islam er så fyldt med politik, som ikke kan fravælges, man hænger på hele pakken, og det er det, der er problemet.

Hvis ikke det lykkes Israel at få udslettet Hamas, så flyttes krigen mod Vesten med stor sandsynlighed til Europa. Terrorbevægelsen Hamas har mange tilhængere, også i vores fredelige Europa. Selv i Danmark er vi vidne til, at naive danskere går med i demonstrationerne imod Israel, hvilket er et vink med en vognstang om fremtiden – eller burde i hvert fald være det, hvis ikke man da er totalt faktaresistent.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Myndigheder og politikere lyver

Winston Churchills var leveringsdygtig i mange bevingede ord, og i dag ville han sikkert ændre ’kommunisterne’ til ’muslimerne’ i det følgende: ”At prøve at bevare gode forbindelser med kommunisterne, er som at gøre kur til en krokodille. Man ved ikke, om man skal kilde den under hagen eller give den en på skallen. Når den åbner munden, kan man ikke se, om den prøver at smile eller gør sig klar til at æde én”.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)