Den selverklærede “fredselsker og brobygger”, Øzlem Cekic


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Den selverklærede “fredselsker og brobygger”, Øzlem Cekic, retter i Berlingske den 27/10, et usædvanligt perfidt angreb mod Berlingske’s chefredaktør Tom Jensen. Hans “forbrydelse” er, at han har kritiseret, at en folkemængde forsamlet på Nørrebro i København, har udvist antisemitisk adfærd ved at hylde Hamas-terrorister og mord på sagesløse civile israelere. Og for egen regning, har jeg også noteret mig, at kampråb om at dræbe jøder, var et af demonstrationens
bifaldspunkter.
Det tidligere folketingsmedlem for SF, Øzlem Cekic, sparker i samme indlæg til endnu en konflikt. Et højst overraskende sammenfald. I den offentlige debat om Hamas -Israel situationen, har man efter 7/10, den dag Hamas-terrorister invaderede Israel, set, at formanden for den palæstinensiske forening Fathi el-Abed, den inkarnerede Israel-hader Asma Abdol Hamid, Overrabbiner Jair Melchior alle er enige om, at “det er vigtigt at skelne mellem palæstinensere og Hamas”. Jeg er slet ikke overrasket over, at Øzlem Zekic nu tilslutter sig og roser denne, efter min og mange andres mening, bevidst forvanskede fremstilling af fakta.
Jeg er enig i, at vi ikke skal generalisere had og angreb mod hele befolkningsgrupper. Men, man kan ikke opdele det hele med de onde fra Hamas og de gode palæstinensere, som ifølge sammenrendet, skulle være de øvrige palæstinensere. På Nørrebro og i Århus var det ikke kun Hamas-medlemmer som lovpriste terror og mord, men desværre også mange “almindelige palæstinensere”, som er helt enige i Hamas-ønskerne om jødernes udryddelse samt opløsning af staten Israel. Jeg har konstateret, at rigtig mange jøder i Danmark, ikke  køber definitionen om onde Hamas og så resten, de gode palæstinensere. Vi kommer aldrig til at løse disse åbenbare integrationsproblemer, hvis definition på fakta er helt forkert. Folketinget har vedtaget handleplan mod antisemitisme. Københavns Borgerrepræsentation har vedtaget handleplan mod racisme. Hvad pokker nytter det med de “fine planer”, når der er en stigende racisme og jødehad i Danmark og specielt i København.
Om få uger har Integrationsforvaltningen i hovedstaden, inviteret til fejrings-fest over ny vedtaget racisme-handleplan. Det er skudt helt ved siden af. Efter min mening, bør man aflyse festen og i stedet se på hvad man f.eks. kan gøre for at bremse jødehadet og hetzen på danske jøder, som bliver gjort ansvarlige for Israels politik og som trues verbalt. Også derfor rejser jeg og DF problemet i Borgerrepræsentationen den 2. november. Men, kommer det til at rykke noget ? Eller er hensynet større til visse partiers vælgere end til en mindre religiøs minoritet og deres problemer ?

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)