Desperationen vokser hos S og SF


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

“Gratis søndagsparkering i København kan snart blive fortid. I hvert fald hvis det står til Socialdemokratiet og SF”, skriver Kosmopol. De to partier, som ikke er med i Københavns budget for 2023, foreslår, at indføre betalingsparkering i hovedstaden for de, der ikke har beboerlicens i byen. I dag har København gratis parkering fra lørdag klokken 17 frem til mandag klokken 8.
Forslaget behandles på torsdag den 23. marts i Københavns Borgerrepræsentation, men jeg tror faktisk ikke, at det har nogen chancer for at blive vedtaget.
Og DF vil 100% sikkert stemme imod. Hvorfor ? Fordi det vil betyde, at venne- og familiebesøg på søndage vil komme til at koste besøgende, til f.eks. syge, 300-400 kroner for et hyggebesøg. Søndage er oftest benyttet til sådanne besøg. S og SF forslaget vil ødelægge familie-besøgsrytmen og det vil gå ud over byens mange enlige, ældre samt syge borgere. Men, der er jo også bedsteforældre, som besøger børn i hovedstaden. Skal det nu også gå ud over børnene ?
S – SF forslaget kan kun være udslag af desperation ved at være uden indflydelse på hvad københavnernes penge skal bruges til. Fra DF vil vil gerne opfordre de to partier til at deltage mere konstruktivt i borgernes liv og problemer. Det rigtige liv leves hos hverdagens borgere på arbejdsplads, til idræt, på skoler og institutioner samt i deres bolig. Man kan ikke tilrettelægge  livet fra hermetisk lukkede mødelokaler på Københavns Rådhus. Blot mit råd til S og SF.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)