Det er de danske slyngler der lukker dem ind


Korte, skarpe og – somme tider – satiriske tekster om de politiske løgne, fortielserne og hykleriet.


 

Rekordmange udlændinge kom til Danmark i begyndelsen af året” var overskriften på Berlingskes forside mandag den 15. maj. Og nej, det var ikke turister, men 21.986 udlændinge, hvoraf en tredjedel, dvs. ca. 7.000, var muslimske migranter.

I Berlingskes artikel om sagen stod der intet om, hvem der konkret havde lukket de 7.000 muslimer ind i Danmark og hvorfor. De 7.000 migranter var jo ikke flygtninge på flugt fra krig, da de jo havde rejst igennem flere såkaldte sikre lande, inden de kom til Rødby.

Berlingskes overskrift var med vilje udformet i passiv form, så fokus var på den udvikling, der er i gang, fremfor på, hvem der styrer udviklingen eller er skyld i den.

Læserne skulle således få det indtryk, at man som muslimsk migrant kan ankomme til den danske grænse i Rødby, komme forbi de venligt smilende danske grænsevagter og stille sig køen til danske velfærdsydelser.

Der er simpelt hen intet at gøre ved det, var Berlingskes budskab. De 7.000 muslimske migranter kunne ikke afvises ved den danske grænse, fordi det er Danmarks lod at tage imod muslimske migranter.

I vores optik opfører muslimerne sig rationelt: Er der et land, der er hjernedødt nok til at tage imod dem med åbne arme, så skal man naturligvis udnytte muligheden.

Berlingske opfører sig også rationelt, idet avisen ikke nævner de danske slyngler i Folketinget, der er ansvarlige for miseren, med et eneste ord. Man skulle ikke have klinket noget ved at sætte spørgsmålstegn ved regeringens udlændingepolitik.

LÆS OGSÅ:  Småbuttede Ulrik har opskriften på sikker succes

André Rossmann

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)