DF-topprofil vil i Folketinget igen – “Jeg vil forhindre yderligere islamisering”

Lokalformand for DF-Slagelse, Peter Kiralyfalvy, med Martin Henriksen.

Dansk Folkeparti stiller Martin Henriksen op imod kirkeminister Joy Mogensen (S) i Sjællands Storkreds. Martin Henriksen flytter således kreds fra Københavns Storkreds.

Her til aften har Dansk Folkeparti i Slagelse afholdt opstillingsmøde til Folketinget. Partiets medlemmer har på baggrund af en anbefaling fra partiets lokale bestyrelse enstemmigt valgt Martin Henriksen som spidskandidat i Slagelse-kredsen.

Martin Henriksen udtaler:
Jeg er meget taknemmelig og ydmyg omkring medlemmernes opbakning. Jeg vil gøre mit bedste for at leve op til deres og bestyrelsens tillid. Jeg har brugt en del tid på at overveje fremtiden, og jeg er nået frem til at mit arbejde for et frit og selvstændigt Danmark langt fra er overstået. Så jeg melder mig igen klar til kamp”.

“Vælgerne får et klart valg mellem en politiker fra Socialdemokratiet, som ikke har noget problem med at åbne moskeer i Danmark, og så undertegnede som vil gøre alt hvad der overhovedet er muligt for at forhindre yderlig islamisering af det offentlige rum i Danmark“, siger Martin Henriksen

Lokalformand for DF-Slagelse, Peter Kiralyfalvy, udtaler:

Jeg er ikke i tvivl om, at partiet har brug for nogle skarpe holdninger på hele udlændinge- og værdiområdet. Her skal Dansk Folkeparti være førende. Det er hjerteblod for partiet, og det har vores lokalbestyrelse og vores medlemmer lagt stor vægt på. Derfor spurgte jeg for noget tid siden om Martin ville stille op hos os, og siden har vi fået et godt samarbejde op at stå“.

LÆS OGSÅ:  Kulturberigelse? Sverige uddelte pjecer til indvandrere, der er gift med børn

Martin Henriksen sidder i dag i Dansk Folkepartis Hovedbestyrelse, hvor han bl.a. har ansvaret for at starte et nyt talentudviklingsprogram op. Martin Henriksen har siden seneste folketingsvalg udført forskellige opgaver for partiet, ligesom han bl.a. har brugt tiden på at studere kristendom.

Martin Henriksen har tidl. været soldat ved Gardehusarregimentet i Slagelse, og bor i dag på Stevns med sin hustru, Lea, og deres tre børn.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)