Klumme: Woke og priden: Når ondt forvandles til godt, og når racisme bliver til antiracisme


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Er overskriften for hård? Jeg har tænkt over det, og det mener jeg oprigtigt ikke. Efter min opfattelse er det ondt og racistisk, når hvide homoseksuelle og mørke heteroseksuelle mænd og kvinder udelukkes fra bestemte arrangementer i priden. Det har været beskrevet i flere medier. Det er også alt for intolerant til min smag.

Men det hele pakkes ind i godhed, antiracisme, tolerance og hensyntagen til andre. Men uanset hvor mange ”feel good”-begreber, plusord og regnbuefarver, man pakker det ind i, så er det når alt kommer til alt overgreb på overgreb på overgreb mod børn, unge og almindelige mennesker. Regnbue-bevægelsen er en ekstrem politisk-religiøs bevægelse, og det bør ikke accepteres, hverken af regering, kommuner eller folketing. Når jeg også bruger betegnelsen ”religiøs”, så er det fordi at pride-tilhængerne dyrker regnbue-bevægelsens værdier som en nyreligiøs vækkelse. Af disse grunde mener jeg heller ikke at offentlige instanser bør flage med regnbueflaget.

Læg dertil, at Regnbue-bevægelsen aktivt arbejder for at nedbryde traditionelle familiestrukturer, og mener, at der er 30 forskellige køn, ligesom bevægelsen er fortaler for, at selv små børn skal tage stilling til deres eget køn. Vi taler altså om børn, som ikke engang er i stand til at bestemme, hvornår de skal gå i seng om aftenen. At regnbue-bevægelsen arbejder på at fremme en børne- og ungdomskultur hos børnehavebørn og skolebørn, hvor de skal manipuleres og presses til at tage afstand til deres eget køn, er efter min opfattelse et overgreb med udgangspunkt i en ekstrem politisk-religiøs kønsideologi. Den slags plejer der normalt at være bred enighed om at fordømme. Men det er som at det normale er blevet unormalt, at det et sted henad vejen er blevet acceptabelt for private politiske-religiøse bevægelser med offentlig støtte at gå målrettet efter andre menneskers børn. Jeg forstår det simpelthen ikke. Men det er præcis det, som også er woke, nemlig at man simpelthen vedtager en anden opfattelse af virkeligheden. Eller rettere sagt, man ”ophæver” den virkelighed, som man ikke bryder sig om. Så ”vedtager” man bare, at der ikke eksisterer køn. Men der eksisterer jo køn. Det er skørt.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Tillidskløft mellem administration og klinikere i Region Hovedstaden

Jeg respekterer fuldt ud, at der er mennesker, der lever som homoseksuelle. Dem, der ønsker at leve som homoseksuelle vil ikke blive mødt med fordømmelse fra min side. Det må folk selv om. Vi lever i et frit land.

Det skal vores samfund naturligvis kunne rumme og tolerere. Men der bør også være tolerance over for dem, der mener, at der er andre ting her i livet end LGBTQ-bevægelsens politiske dagsorden. Priden er i realiteten benhård intolerance forklædt som mangfoldighed. I min verden er det ubehageligt og rendyrket racisme at udelukke folk pga. deres hudfarve. I min verden er det faktisk noget af det værste, der findes. Det er ondt. Hvad skulle det ellers være?

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)