DF’er: Dansk Folkeparti må vælge, om islam og muslimerne skal ud eller ej

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Dansk Folkeparti må vælge, om partiet vil lade tvivlen komme muslimerne eller danskerne til gode, mener Nicolai Sennels (DF).

Debatindlæg – af Nicolai Sennels, psykolog, forfatter og medlem af Dansk Folkeparti.

nicolai sennels
Nicolai Sennels er autoriseret psykolog, forfatter og medlem af Dansk Folkeparti

Dansk Folkeparti skylder vælgerne at melde klart ud: Skal der være muslimer – og dermed islam – i Danmark, eller ej?

Vil partiet fortsætte med at føre en politik, der giver plads til verdens voldeligste religion og dens følgere i Danmark? Eller mener partiet i virkeligheden, at vi skal arbejde for, at antallet af muslimer i Danmark kommer så tæt på nul som muligt?

Det er ikke svært at smide muslimerne ud af Danmark: De, som den nuværende grundlov forhindrer os i at smide ud, kan fordrives ved at gøre det så økonomisk urentabelt og praktisk besværligt at være uintegreret og så umuligt at udøve deres religion, at resten rejser frivilligt. Er der stadig problemer derefter, kan vi med en grundlovsændring slet og ret forbyde islam.

Det er kun et spørgsmål om politisk vilje. Har Dansk Folkeparti viljen?

Hvem skal tilgodeses?

Vælger man at smide alle muslimer ud af Danmark, vil vi også miste dygtige medarbejdere og sympatiske medborgere. Hyggelige fætre som Naser Khader (K) vil skulle vælge imellem, om de vil forlade islam eller Danmark.

Hvis Dansk Folkeparti fortsætter med sin nuværende politik, vil mange af disse medarbejdere og sympatiske medborgere blive. Samtidigt giver man dog også plads til muslimer og dermed deres religion, da det er umuligt at vide, hvem der er radikale, og hvem der kun er muslim af navn, men ikke af “gavn”.

LÆS OGSÅ:  Imam fra dansk moské: Vesterlændinge lever i en foragtelig kultur af aids, narkotika og homoseksualitet

Hvem skal tvivlen komme til gode?

Dansk Folkeparti må være klare i spyttet: Skal tvivlen komme muslimerne eller danskerne til gode?

Hvis vi lader tvivlen komme muslimerne til gode, vil vi beholde den muslimske læge og hans hyggelige fætter. Men vi vil ikke kunne undgå også at være bosted for deres voldelige religion og dennes mere radikale følgere – også selvom de kun kan udøve deres tro hjemme i stuen.

Lader vi tvivlen komme danskerne til gode, må vi vinke farvel til mennesker med muslimsk baggrund, som nogen måske gerne havde beholdt. Til gengæld bliver vi også fri for den kulturelle ødelæggelse, kriminalitet og terrortrussel, der altid vil være forbundet med at huse muslimer.

Mål: Færre end 700.000 muslimer?

Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl har netop givet sit bud på partiets kurs i et interview til Avisen Danmark. Ifølge avisen vil der være 700.000 muslimer i Danmark i 2050.

Kristian Thulesen Dahl siger i interviewet, at “der skal være færre i fremtiden”. Er et mål om færre end 700.000 muslimer i Danmark ambitiøst? Er Kristian Thulesen Dahls retorik afpasset situationens alvor? Er den tilpasset potentielle DF-vælgeres forventninger til hans parti?

Nej, vil mange nok mene.

Fortjener vælgerne at få en klar udmelding, om Dansk Folkeparti vil føre en politik, der giver plads til muslimer – og dermed islam – i Danmark, eller ej?

LÆS OGSÅ:  Dansk Folkeparti kommer Stram Kurs til undsætning

Ja, jeg vil i hvert fald gerne vide det.

..

Hvad mener du? Bør man, som Sennels foreslår, være villig til at udvise “for mange” muslimer, hvis det er med det formål at komme af med dem, der udgør en fare for Danmark? Skriv din mening i kommentarfeltet og del meget gerne debatindlægget på Facebook.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)