DF’er: “Det værste der kan ske er, at muslimer integrerer sig!”

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

[DEBAT] Ingen bør ønske, at mennesker med islamiske værdier får mere indflydelse i det danske samfund, mener Nicolai Sennels (DF).

nicolai sennels
Nicolai Sennels er autoriseret psykolog, forfatter og medlem af Dansk Folkeparti

Kommentar af Nicolai Sennels, psykolog, forfatter og medlem af Dansk Folkeparti.

Næsten samtlige partier – særligt på den borgerlige fløj – ønsker at muslimer integrerer sig mere.

Men ingen skal ønske sig, at mennesker med islamiske værdier får mere indflydelse i det danske samfund.

Faktisk er det værste der kan ske, at de integrerer sig.

Integration giver magt

Økonomisk er det en gevinst, når muslimer bliver selvforsørgende. Men hvad vil du helst have: En muslim på kontanthjælp eller en muslim ansat i Udlændingestyrelsen?

Problemet er, at integration giver magt, fordi det giver mulighed for jobs i højere stillinger.

Stigende integration vil resultere i, at stadigt flere med Koranen som lære og Muhammed som forbillede får job i vores medier og uddannelsesinstitutioner, politi og domstole, politiske udvalg og myndigheder, osv.

Jeg behøver ikke opremse, hvad deres hellige bøger og deres profet prædiker. Enhver kan selv slå op i Koranen og haditherne og få en omgang islamonausea.

Mere radikale

Uddannelse er på ingen måde garanti for, at muslimer forlader deres religion til fordel for humanisme og demokrati. Tværtimod: Forskning viser, at universiteter er blandt de steder, hvor flest muslimer radikaliseres.

I Danmark har radikale islamister fodfæste på både bl.a. Københavns Universitet og Copenhagen Business School.

LÆS OGSÅ:  NYT OM KIM WALL – Endnu en arm fundet

Mange terrorister har i øvrigt et liv som velintegreret medborger bag sig, indtil de valgte at rense sig for deres “verdslige synder blandt vantro” med jihad.

Den bedste løsning for danskerne?

Jeg forstår godt den gode intention, når politikere kræver, at muslimer integrerer sig. Men indtil man finder en måde at få islam ud af muslimen på, er integration farligt for Danmark.

Den eneste løsning, der kommer danskerne til gode er, at vi smider dem ud af vores land. Indtil videre er der desværre ingen partier i Folketinget, der ønsker den løsning, som er bedst for danskerne.

Det er ellers ikke så svært:

Tildelte statsborgerskaber og opholdstilladelser kan fjernes med et pennestrøg. Er der stadig problemer derefter, kan vi med en grundlovsændring slet og ret forbyde islam.

Muslimer har over 50 lande, de kan rejse til og føle sig hjemme i.

Danskerne har kun ét.

...

Hvad mener du? Ønsker du, at muslimer bliver en integreret del af Danmark? Skriv din mening i kommentarfeltet nedenfor, og del meget gerne debatindlægget på Facebook.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)