DI Digitals årsdag: Hvordan kan digitalisering hjælpe os ud af coronakrisen

Emnet for årsdagen er ”I coronaens skygge – Hvordan kommer vi godt ud af krisen?” Årsdagen bliver afviklet som en hybrid – både som en fysisk og en virtuelt konference. Flere end 300 branchefolk har tilmeldt sig årsdagen i det nye format.

Alle kan følge årsdagen i dag fra kl. 15.00-17.30 på https://didigitalaarsdag.danskindustri.dk/

Der er ikke bare tale om streaming af årsdagen, men derimod et ‘digital first’-program, hvor de virtuelle deltagere kan bevæge sig ind i en 3D-model af Industriens Hus. Her bliver de budt virtuelt velkommen i DI’s reception af konst. branchedirektør for DI Digital Christian Hannibal, som guider deltagerne videre ind i DI’s atrium og konferencesalen, hvorfra oplæg og paneldiskussioner afvikles.

Det virtuelle rum er udviklet af virksomheden Cadpeople, så også andre afdelinger i DI fremover kan skræddersy sine arrangementer i Industriens Hus til at blive afviklet virtuelt.

Her kan deltagerne møde en række af DI Digitals medlemsvirksomheder, der giver deres bud på og inspiration til, hvordan vi med ny teknologi og øget digitalisering kommer styrket ud på den anden side af krisen, og hvordan man håndterer digital omstilling, digitale kompetencer og digital ledelse i en krisetid.

LÆS OGSÅ:  Klare anbefalinger om fremtidens digitalisering

Årsdagen indledes af ledende næstformand i EU-Kommissionen og kommissær for konkurrence og digitalisering, Margrethe Vestager i en videohilsen, hvor hun efterlyser ønsker og input til sit arbejde fra den digitale branche.

Senere deltager chefredaktør for Mandag Morgen og Altinget Lisbeth Knudsen i en samtale om digitale kompetencer i en post-coronatid. Og professor ved Københavns Universitet, Vincent Hendricks, afslutter årsagen med sit bud på, hvordan krisen påvirker vores samfund, og hvordan vi kommer videre.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)