Efterlysning: Mellemøstlig voksen mand tæsker 13-årig dreng i Høje Taastrup

Københavns Vestegns Politi offentliggør nu overvågningsbilleder af en mand, som begik vold mod en 13-årig dreng på Gadehaveskolen i Høje Taastrup den 19. januar 2017.

Manden indfandt sig på skolen, hvor han skubbede den 13-årige dreng i brystet og tildelte ham flere slag i ansigtet.

En person allerede sigtet Politiet har efterforsket sagen siden og det er lykkedes at finde den mand, som voldsmanden fulgtes med. Denne mand er nu sigtet for medvirken til vold og trusler – og derfor sløret på overvågningsbillederne.

Det er dog ikke lykkedes politiet at fastlægge identiteten på manden, der slog den 13-årige.  “Derfor offentliggør vi nu billederne og håber at offentligheden kan hjælpe os med at identificere voldsmanden“, siger efterforskningsleder Jacob Ulrich Krogh

LÆS OGSÅ:  Politiet efterlyser vidner i forbindelse med voldtægt

Signalement: Mand, ca. 25-30 år, ca. 175 cm høj, almindelig af bygning, mellemøstlig af udseende, brun i huden, kort sort hår, sort fuldskæg, på gerningstidspunktet iført sort eller mørkeblå dunjakke, grå bukser og sorte sko.

Kan du genkende manden eller i øvrigt har informationer i sagen, kan Niels Søndergård fra Lokal Efterforskning Vest kontaktes i dagtimerne på 72587825 og ellers er telefonerne åbne hele døgnet hos Københavns Vestegns Politi på 43861448.

Del gerne efterlysningen på facebook.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb