Endnu en mistænkt i alvorlig voldssag anholdt – 22-årig mistænkt efterlyses dog fortsat

Tidligere i dag, den 8. januar 2024, skred Nordjyllands Politi til anholdelse af en 28-årig mand. Det skete som et led i efterforskningen af en meget alvorlig voldssag begået i Aalborg den 26. november 2023, hvor en mand den 30. november 2023 og yderligere to mænd den 13. december måned 2023 blev varetægtsfængslet. Samtidig efterlyser politiet fortsat en 22-årig mand, som man sætter i forbindelse med denne dybt alvorlige sag.

Det oplyser lederen af politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam.

 

Sagen – som den 28-årige altså nu er anholdt i og den 22-årige stadig efterlyst til – omhandler flere kriminelle forhold, nemlig en sag om kvalificeret vold, røveri samt frihedsberøvelse. Disse forhold er alle begået i Aalborg i tidsrummet fra den 26. november 2023 om aftenen til den 27. november 2023 om morgenen.

 

Den aktuelt efterlyste mand er:

  • den 22-årige Oliver Kuya Skytt, der er fra Aalborg, og han beskrives af politiet som almindelig af bygning, 178 cm høj med mørkt og kruset hår.

Ring 114 med oplysninger i sagen

 

”Vi sigter ham for alle forholdene, der efter vores opfattelse er begået i forening med de øvrige fire mistænkte mænd i sagen,” siger politikommissær Kenneth Rodam.

 

”Vi har eftersøgt ham aktivt i offentligheden siden den 13. december sidste år, hvor han over for os, via sin forsvarer, tilkendegav, at han ikke ønskede at melde sig selv – selvom han allerede dengang vidste, at vi søgte efter, og det han slet ikke være i tvivl om,” lyder det videre fra Kenneth Rodam, der kraftigt opfordrer ham til at melde sig selv til politiet. Straks.

LÆS OGSÅ:  Dom afsagt i Ry-sagen - kastede antændte flasker med benzin mod dreng

 

”Vi leder aktivt og målrettet efter ham, og vi rykker på de spor, vi får ind om hans opholdssted,” fastslår efterforskningslederen, der opfordrer alle med kendskab til hans opholdssted – eller med informationer i sagen i almindelighed – om at rette henvendelse til Nordjyllands Politi på telefon 114.

 

Den anholdte 28-årige mand skal i løbet af i morgen, den 9. januar 2024, fremstilles i et grundlovsforhør i retten i Aalborg. Yderligere tre mænd sidder i forvejen varetægtsfængslet i sagen.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)