FORFÆRDELIG SAG! 33-årig begik seksuelt overgreb ung kvinde og så passivt til, mens hun døde

33-årig mand dømt for seksuelt overgreb mod 24-årig kvinde og for at have set passivt til, mens hun afgik ved døden

Hændelserne blev dokumenteret på video af den 33-årige, der også blev dømt for blufærdighedskrænkelse og for uberettiget at have delt billeder af den afdøde kvinde.

xEn 33-årig mand fra Esbjerg blev fredag ved en domsmandsret ved Retten i Esbjerg idømt ni måneders fængsel for dels at have begået et seksuelt overgreb mod en 24-årig kvinde, der var stærkt narkotikapåvirket, dels at have set passivt til, mens kvinden døde af en overdosis narkotika.

Det seksuelle overgreb – andet seksuelt forhold en samleje – fandt sted den 17. januar 2020 i en lejlighed i Esbjerg, hvor kvinden var så påvirket af narkotika, at hun ikke kunne modsætte sig handlingen.
Den 33-årige blev dog frifundet for voldtægt, da retten fandt, at kvinden under denne del ikke længere var helt ukontaktbar.

Den 2. februar 2020 befandt de to personer sig i samme lejlighed, hvor kvinden var i livsfare på grund af en overdosis narkotika.
Den 33-årige undlod at yde førstehjælp eller at ringe 1-1-2, hvorefter kvinden afgik ved døden i boligen.

Begge hændelser blev dokumenteret på video af den 33-årige, der i denne sammenhæng også blev dømt for blufærdighedskrænkelse mod kvinden og for uberettiget – og under skærpende omstændigheder – at have delt billeder af den afdøde kvinde.

LÆS OGSÅ:  15-årig pige befølt på brysterne af mellemøstlig mand

Den 33-årige blev endvidere dømt for i flere tilfælde at have købt hård narkotika i udlandet, der blev sendt med postvæsenet. Narkotikaen blev opdaget i forbindelse med Toldvæsenets kontrol af breve og pakker fra udlandet.

Den 33-årige nægtede sig skyldig i størstedelen af forholdene.

Dommen blev modtaget.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)