Kvinde fundet i grønt område – mistanke om seksuel krænkelse

Herslevvejen, Høng – Kalundborg

Kl. 10.15 lørdag rykkede politiet efter et alarmopkald ud til et grønt område på Herslevvejen umiddelbart nord for Høng, hvor en 26-årig kvinde fra Næstved kommune blev fundet. En ambulance var allerede ankommet til stedet og ydede kvinden den fornødne hjælp, inden hun blev bragt til sygehuset for undersøgelse og eventuel behandling.
Politiet afspærrede området og fik det undersøgt med bl.a. politihunde for at få sikret eventuelle spor efter det, der måtte være foregået på findestedet i det grønne område. Under disse undersøgelser var togtrafikken på en nærliggende jernbane indstillet, indtil politiet var færdige i området.
Efterforskning i sagen gav politiet anledning til at behandle sagen som et muligt overfald og som en eventuel seksuel krænkelse, hvor en bekendt kunne mistænkes. Kvinden og den mistænkte havde været i byen sammen, inden de var taget til Høng-området sammen.
Oplysninger om hændelsesforløbet gjorde, at politiet hurtigt kunne anholde en 25-årig mand fra Kalundborg kommune som mistænkt i sagen. Han blev afhørt til sagen ud fra de fremkomne oplysninger, men blev løsladt efterfølgende, da politiet og anklagemyndigheden ved en nøje gennemgang af sagens omstændigheder vurderede, at der ikke var grundlag for fremstilling af ham i et grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.
Sagen efterforskes fortsat for at få klarlagt de nærmere omstændigheder, og i den forbindelse skal bl.a. den 26-årige igen afhøres af politiet.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)