FORFÆRDELIGT! Indvandrer idømt fængsel for stump vold mod spæd datter

En 36-årig mand er ved retten i Herning kendt skyldig i at have udøvet vold mod sin egen datter i perioden fra datteren blev født og et halvt år frem. Manden nægter sig skyldig.

 

I en periode på næsten et halvt år fra marts 2020 og frem til september 2020 har en mand i 30’erne fra Ikast udøvet stump vold mod sin spæde datter.

Det blev i går ved retten i Herning gjort klart, hvormed den 36-årige blev idømt 1 år og 9 måneders fængsel for at have klemt, rusket, vredet og trukket i den spæde pige, så hun fik brud og læsioner 12 forskellige steder på kroppen.

”At udøve vold mod sit nyfødte og fuldstændig forsvarsløse spædbarn, ser vi på med meget stor alvor. Derfor er jeg tilfreds med, at retten fredag har været enig med anklagemyndigheden i, at den slags skal straffes med fængsel,” siger anklager Nanna Krøyer Lundhøj, der har ført sagen ved retten på vegne af anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 36-årige mand blev ved retten kendt skyldig i tiltalen mod ham og er ud over fængselsdommen på 1 år og 9 måneder blevet idømt en advarsel omkring muligheden for at blive udvist, hvis han igen begår noget kriminelt, da han ikke er dansk statsborger.

I forhold til anke har den idømte mand udbedt sig betænkningstid.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)