Muslimske kulturcentre kan være dække for fjendtlig aktivitet, siger forskere

Forskere advarer om, at Iran fører en skjult krig mod Vesten. Kulturhuse, lister over folk, som skal dræbes og opbygning af terrorceller, er en del af regimets metoder.

Vesten er under angreb fra Iran. Det er konklusionen i en ny forskningsrapport udgivet af det anerkendte Taylor & Francis.

Rapporten har overskriften “Iran and Hezbollah’s Pre-Operational Modus Operandi in the West”.

Den er skrevet af forskerne Ioan Pop og Mitchell D. Silber, begge tidligere efterretningsledere i New Yorks politi. Ioan Pop er i dag leder af den private efterretningsvirksomhed K2 Intelligence og Mitchell D. Silber er ansat som adjunkt på Columbia Universitet.

Terrorangreb og drab på flygtninge

De to forskere mener, at Iran og dens hær Hezbollah fører en skjult krig mod Vesten på en række forskellige måder.

En af dem sker ved at infiltrere grupper af iranske flygtninge for på den måde at kunne slå ned på kritikere af det iranske præstestyre.

Politiet fanget på video! Indrømmer: “Vi kan ikke styre det” – “rotterne kommer op af brøndene”

 

En anden er terror. Dette er også tilfældet i Danmark, hvor flere iranere har været anholdt for spionage med henblik på at forberede terrorangreb på iranske flygtninge her i landet.

Radikale “kulturcentre”

Ifølge rapporten opererer Irans præstestyre og regimets religiøse hær Hezbollah under dække af kulturelle institutioner. Noget, som muligvis også er ganske aktuelt i Danmark. Her er den iranske Imam Ali-moske i København ifølge Berlingske knyttet til det iranske regime.

LÆS OGSÅ:  Undersøgelse: Så meget forurener 1. maj

Imam Ali-moskeen er opkaldt efter islams største jihadist, der bl.a. er kendt for sin nedslagtning af jøder.

Ligesom næsten alle 31 af Tyrkiets Erdogan-regerings radikale moskeer i Danmark er den opført under en socialdemokratisk borgmester.

Hemmelig hær i Vesten

Rapporten beskriver, hvordan Hezbollah, ledet af præstestyret, laver lister over folk i Vesten, som skal dræbes, hvis det skønnes nødvendigt. Det drejer sig om kritikere af det brutale regime, politikere med forbindelse, Iran-kritiske organisationer og personer med tilknytning til Israels forsvar.

Iran er ifølge rapporten ikke bleg for at bruge sine ambassader i Europa som led i sine planer.

Ioan Pop og Mitchell D. Silber peger på et mislykket terrorangreb i Belgien, hvor terroristerne havde fået deres bombe af en ansat på den iranske ambassade i Wien.

Frontgrupper

Ifølge Ioan Pop og Mitchell D. Silber bruger Iran ofte kulturcentre, uddannelse, virksomheder og diplomatiske aktiviteter som dække for fjendtlig aktivitet.

Hvad der udadtil er en moské, et kulturcenter eller et forretningsfremstød, kan således være et dække for en frontgruppe, der i virkeligheden udfører spionage eller forbereder terrorangreb.

Tiden vil vise, om folketinget har været fremsynede nok til at sikre danskerne mod fjendtlige regimers skjulte krig.

Ligesom statsminister Mette Frederiksen (S) vil sikre Danmark mod kinesisk overtagelse af vores digitale infrastruktur, kan det måske betale sig at være opmærksom på religiøse regimers forsøg på at bruge frontgrupper og herboende tilhængere som brikker i deres fanatiske, globale dagsorden.

LÆS OGSÅ:  Skolebus kollideret med traktor – et barn blandt de kvæstede

Tror du, det er sandsynligt, at islamiske kulturcentre i Danmark bedriver fjentlig aktivitet? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder og del gerne artikel på Facebook.

SMART! Sådan får Danmark 0 asyl-ansøgere uden at bryde konventionerne

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)