Gravid kvinde dræbt af to indvandrere – fik halsen skåret over! Barnet også dødt

Retten i Holbæk har mandag fundet to personer skyldige i drab på en 37-årig kvinde i Holbæk sidste år

 

To person blev mandag ved et nævningeting i Holbæk fundet skyldige i drabet på den 37-årige kvinde, der i november sidste år blev stukket ned, da hun om aftenen var ved at forlade sin arbejdsplads på Samsøvej i Holbæk.

 

Kvinden var gravid, da hun blev overfaldet, og barnet døde få dage senere.

Den dræbte blev stukket af 78 knivstik, hvorefter hun blev hevet ud af sin bil, hvor gerningsmanden  skar halsen over på hende.

 

Den 25-årige mand, der var tiltalt for at have udført selve overfaldet, blev straffet med 16 års fængsel, mens den 34-årige kvinde, der var tiltalt for at have været med til at planlægge drabet, blev dømt til anbringelse på institution på ubestemt tid. Hun mistede samtidigt retten til arv og pension efter den 37-årige.

 

Den 34-årige kvinde havde i en årrække været samboende med den 37-årige, og det har været anklagemyndighedens påstand, at der er tale om et drab, hvor motivet har været et jalousi-forhold.

 

”Begge de tiltalte har under sagen nægtet sig skyldige, men retten har i dag afvist deres forklaringer som utroværdige. Politiet har i denne sag udført et fantastisk stort og grundigt efterforskningsarbejde, som har vist, at de to tiltalte i fællesskab planlagde drabet, der blev udført af den 25-årige på kvindens opfordring. Jeg er tilfreds med, at retten med dagens dom har været enige med politiet og anklagemyndigheden om hændelsesforløbet i denne sag og har udmålt en straf, der afspejler sagens alvor”, siger specialanklager Anja Lund Liin fra anklagemyndigheden hos Midt- og Vestsjællands Politi.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Roms og Vestens fald

 

Retten lagde i sin strafudmåling vægt på dels drabets voldsomhed og dels at drabet også kostede den ufødte søn livet.

Den 25-årige valgte at anke dommen på stedet, mens den 34-årige kvinde modtog dommen. Begge blev med dommen udvist af landet.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)