Gruppe af arabere hærger jysk by med narko, chikane og bilkørsel. Politiet: “De skaber frygt”.

Foto: Rigspolitiet
Arabiske drenge forpester livet for ganske almindelige borgere i Skive.

Senest gik det ud over et kærestepar, som købte mad og drikke på en McDonalds-restaurant og en tankstation i byen. Her blev de chikaneret af en gruppe arabiske unge, som omringede deres bil.

Da de samtidig kom tilbage til bilen, kom unge med arabisk baggrund og opførte sig aggressivt over for parret. De råbte, sparkede til bilen og prøvede at hive bilens døre af, skriver TV MIDTVEST, som også har talt med politiet:

“De er særdeles godt kendt i bymiljøet i Skive, og vi døjer nærmest med dem til daglig med alt fra narko, chikane og bilkørsel. Det er en rigtig træls gruppe, der skaber frygt i byen”, siger politiet.

LÆS OGSÅ:  To sigtet for krybskytteri ved Ulfborg

En af dem hoppede op på fronthjelmen og smadrede forruden. Da parret kørte væk, forsøgte andre arabiske unge at spærre vejen. Flere biler blev tilkaldt, så i alt tre biler forfølger dem ud mod kasernen, og her bliver syv mand tilbageholdt”, siger Lars Mikkelsen, politikommissær hos lokalpolitiet i Skive.

Kæresteparret, hvoraf den ene er en 22-årig soldat på Skive kaserne, var rystet over episoden, men kom ikke noget til.

Hvis du vil hjælpe 24NYTs journalistisk, som ikke ligger under for politisk korrekhed, så støt os med 1,- om dagen ved at klikke her.

 

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb