Her er fem nye anmelderroste film, der får premiere på Blockbuster i juni

I juni måned bliver en række nye anmelderroste danske og internationale film tilgængelige på Blockbuster. Her kan man bl.a. opleve Mads Mikkelsens imponerende indsats i katastrofefilmen ‘Artic’ eller se resultatet af Christian Bales vilde forvandling til rollen som Dick Cheney i ‘VICE’, der indbragte ham en Golden Globe og en Oscar-nominering i kategorien “Bedste Mandlige Hovedrolle”.

VICE

‘VICE’ handler om Dick Cheney, tidligere vicepræsident for George W. Bush, som satte nye standarder for, hvordan rollen som amerikansk vicepræsident kan bruges. Vi får historien om, hvordan han forandrede landet og embedet på måder, som vi fortsat mærker følgerne af den dag i dag.

Historien bygger på mørk humor og rigelig sarkasme, som gør, at den også appellerer til et publikum uden interesse for amerikansk politik. Filmen er blevet hædret over hele verden, og det skyldes i særdeleshed Christian Bale, som gennemgik en utrolig forandring og nåede en vægt på 96 kg for at spille rollen.

Filmen blev nomineret til otte Oscars, og Christian Bale fik en Golden Globe for ‘Bedste Mandlige Hovedrolle’.

  • ‘VICE’ får premiere på Blockbuster den 17. juni 2019

Arctic

I ‘Arctic’ spiller Mads Mikkelsen en mand, der overlever et flystyrt i det iskolde Arktis. Han skal nu vælge mellem at vente på hjælp i relativ sikkerhed i en improviseret lejr eller at begive sig ud på en farefuld færd i håbet om at finde hjælp.

LÆS OGSÅ:  Filmtalenter og kreative medieteknikere skaber nye filmoplevelser

Mads Mikkelsen hyldes for sin imponerende indsats som hovedpersonen H. Overgard i filmen, som i 2018 blev vist på filmfestivalen i Cannes. Filmen er instrueret af Joe Penna, og udover en hidsig isbjørn er også Maria Thelma Smáradóttir på den korte skuespillerliste.

  • ‘Arctic’ får premiere på Blockbuster den 17. juni 2019

Beautiful Boy

Nic er 18 år og ved at færdiggøre high school, mens han forbereder sig på at starte på college. På overfladen ligner han en helt almindelig fyr, men i al hemmelighed har Nic eksperimenteret med stoffer, siden han var 12 år. Og da han prøver methamfetamin for første gang, går Nic på kort tid fra teenager til dybt afhængig stofmisbruger.

Hans far, David, er rasende og må kæmpe med sin del af ansvaret i sønnens misbrug. Sammen starter de en sej kamp for at finde en vej ud af mørket. De to hovedroller i Beautiful Boy spilles af den rutinerede Steve Carell og stjerneskuddet Timothée Chalamet. Filmen er baseret på virkelige hændelser.

  • ‘Beautiful Boy’ er nu tilgængelig på Blockbuster

Usynligt hjerte

I det danske drama ‘Usynligt hjerte’ følger vi den unge kvinde Laura, som føler sig forfulgt af fortiden som pornoskuespiller i USA, og som forsøger at stable en ny tilværelse på benene. Hendes ekskæreste, Niklas, er tidligere stofmisbruger og holder en fødselsdagsudflugt for to mænd med Downs syndrom. Hans bror, teenageren Frederik, kæmper samtidig for anerkendelse i det testosteron-dyrkende hooliganmiljø. De tre menneskers skæbner griber ind i hinanden hen over et døgn i København.

  • ‘Usynligt hjerte’ får premiere på Blockbuster den 30. maj 2019
LÆS OGSÅ:  YouSee’s kunder kan som de første i Danmark streame danske og udenlandske premierefilm fra Nordisk Film

The Favourite

Periodedramaet ‘The Favourite’ foregår i 1708, da England var i krig med Frankrig, mens den smågale Dronning Anne sad på tronen. Hun hader at regere og vil meget hellere spise kage, lege med sine 17 kaniner og fjolle rundt. Men i et land splittet af krig forsøger alle at manipulere med majestæten.

Her kommer den politisk aktive Sarah ind i billedet. Hun styrer nemlig mere eller mindre landet fra sin herskerindes sengekammer. Status quo ændrer sig dog drastigt, da Sarahs unge, yndige og yderst ambitiøse kusine Abigail kommer til slottet. Det bliver starten på en bitter, blodig og fuldstændig skamløs rivalisering mellem de to kvinder.

  • ‘The Favourite’ får premiere på Blockbuster den 10. juni 2019

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)