HJÆLP POLITIET: Ung mand og kvinde overfaldet og stukket ned af ukendte gerningsmænd

Uorden var rettelig overfald på to personer – Parkvej, Køge

Kl. 18.08 lørdag fik politiet flere henvendelser om uorden mellem bekendte foran en opgang i en beboelsesejendom på Parkvej i Køge.

Politiet rykkede ud til stedet med baggrund i disse oplysninger, som dog viste sig at være alvorligere end først antaget.

I beboelsesejendommen traf politiet en kvæstet, 20-årig mand og en 18-årig kvinde fra Køge, der begge var blevet overfaldet uden for opgangen.

Den 20-årige havde stiklæsioner flere steder på kroppen efter at være blevet overfaldet af ukendte personer, der også havde foretaget et voldeligt overfald på kvinden i forbindelse med overfaldet på ham. Overfaldene på de to ofre var blevet afbrudt, da andre fra opgangen kom til stede på grund af larmen herfra, hvorefter de ukendte personer flygtede i ukendt retning væk fra området.

Både manden og kvinden blev bragt til skadestuen til undersøgelse, registrering og behandling af de skader, som de havde pådraget sig efter overfaldene.

Politiet afspærrede et større område foran den pågældende opgang ved beboelsesejendommen for at lede efter eventuelle spor fra overfaldet samt for at foretage tekniske undersøgelse på gerningsstedet. Først efter midnat afsluttede politiet de akutte undersøgelser med bl.a. politihunde i området.

Politiet behandler overfaldene på de to ofre som sager om grov vold, hvor politiet forsøger at identificere mindst tre mørkklædte mænd, der også var maskerede. Samtidig forsøger politiet i samarbejde med de to ofre at finde frem til et eventuelt motiv.

LÆS OGSÅ:  Buschauffør slået ned

Personer, der har bemærket overfaldet eller de mistænktes flugt, og som ikke har afgivet forklaring til politiet om deres observationer, må gerne kontakte politiet på tlf. 114 for at afgive forklaring om deres observationer.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)