HOLD TIL HØJRE – Nye ideer og ny bog fra Martin Henriksen

Den partiuafhængige højrefløjsmand Martin Henriksen har netop udgivet en ny bog med idéer og forslag til, hvordan den danske højrefløj igen kan komme til at sætte dagsorden i dansk politik. 
En af de mest fremtrædende profiler i det gamle Dansk Folkeparti, Martin Henriksen, holdt en skelsættende tale ved partiets årsmøde 18. september 2021. Talen fik Pia Kjærsgaard til surt at vende tomlen nedad.
Ikke desto mindre blev Henriksen samme aften valgt til partiets hovedbestyrelse med flest stemmer af alle kandidaterne. Han stillede senere op til det dramatiske formandsvalg mod Morten Messerschmidt.

Martins tredje bog siden 2020

Martins første bog hed “Nationalt selvforsvar”, mens nden anden bærer titlen  “Vil du med på en rejse igennem kristendommen”. Henriksens nye bog hedder “Hold til højre” og indeholder bl.a. opskriften på hvordan de nationalkonservative og højrefløjen kan komme til at præge dansk politik og det borgerlige Danmark.
Formålet med bogen er at belyse Martins eget syn på verden. Han er et intenst bekendtskab. Hans historie er turbulent og viser ham som loyal partisoldat men også som kriger i en egen kamp for politisk overlevelse efter sit stormfulde exit fra Dansk Folkeparti. Han er ikke en mand, der har tænkt sig at give op, og i denne bog fortæller han uden filter om sit syn på sit tidligere parti og om sin dybe bekymring for den højrefløj, han ser som en livsnødvendighed for Danmark.
Martin skriver bl.a. i bogen, at han håber, at højrefløjen bliver opmærksom på ikke at blive offer for den selvsamme politiske korrekthed, den på mange måder har kørt sig selv i stilling som værende modstander af.
Herudover giver Martin sit ikke særligt politisk korrekte besyv med om dansk ligestillingspolitik, regnbuebevægelsens identitetspolitik, udenrigspolitik mm. Og så naturligvis værdi- og udlændingepolitikken. Et af bogens budskaber er. at nu kunne det være, at højrefløjen skulle bruge nogle år på at arbejde sammen i stedet for at slås med hinanden internt.

Et umage par

Lidt usædvanligt har Martin Henriksen udgivet bogen sammen med debattør, forfatter og komiker Thomas Wivel, så bogen indeholder også et humoristisk og ironisk syn på dagens Danmark.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)