IGEN! Dansk politi fortier etnisk baggrund på gerningsmænd: “Anden etnisk oprindelse” lyder det efter 24NYTs henvendelse

Det har længe været kendt, at svenske myndigheder – herunder politiet – udøver en helt absurd grad af selvcensur. Er dette også ved at blive normen i Danmark?

Forleden kunne 24NYT afsløre, at tre eftersøgte gerningsmænd har anden etnisk oprindelse end dansk. En “detalje” som politiet indtil vores henvendelse havde valgt ikke at delagtiggøre offentligheden i.

Nu er den gal igen!

Noget tyder på, at vi måske skal til at vænne os til, at politiet ikke af sig selv meddeler medier og offentligheden alle væsentlige detaljer om eftersøgte gerningsmænd, når offentligheden bliver bedt om hjælp.

Man burde ellers mene, at politiets chance for at pågribe gerningsmænd, bliver veæsentlig større af at fortælle folk, hvem man leder efter.

Igår udsendte Sydjyllands Politiet en meddelelse på Twitter, hvori man gjorde opmæksom på, at Politiet gerne hører fra borgere, som har været vidne til et overfald, hvor en ung mand blev tæsket med knytnæveslag og spark af en gruppe unge mænd.

Poliet oplyser endvidere, at disse unge mænd efterfølgende kørte fra stedet i en grå, mindre bil.

Politiet oplyser derimod intet om, hvordan gerningsmændene ser ud.

Derfor tog 24NYT i dag kontakt til politiet.

“Anden etnisk baggrund”

LÆS OGSÅ:  FOTO: Araber efterlyses

Da 24NYT retter henvendelse til politiet for at høre, om der ikke findes et signalement fra enten offer eller vidne, fortæller politiets vagtchef fra Sydjyllands Politi, Søren Stæggaard, at to vidner har set og beskrevet to af gerningsmændene, og at der i alt er tale om fire eftersøgte.

Det ene vidne beskriver en af gerningsmændene som:

– Anden etnisk oprindelse end dansk.
– Kort lyst hår
– 160-165cm  høj

Et andet vidne beskriver en anden gerningsmand som:

– 175-180cm høj
–brun i huden
– sort hår.
Pressen svigter
Ekstra Bladet var et af de medier, som bragte denne historie, men hos Ekstra Bladet har man altså heller ikke fundet det relevant at undersøge sagen snærmere.
24NYTs cehfredaktør, Jeppe Juhl, siger i den forbindelse: “Det er præcis derfor, der er behov for et medie som 24NYT. De etablerede medier i Danmark modtager hundredvis af millioner, når man ikke medtager de 3,6 mia årlige kroner, som DR har fået i årevis, og som nu bliver reduceret med sølle 20% over fire år, og som danske skatteydere er tvunget til at betale.”
.
Juhl mener, at den danske medier generelt er ramt af “politisk korrekthed”;
“Så godt som hele den danske presse er gennemsyret af politisk korrekthed, og det er sørgeligt, at vi på 24NYT og på selvstændige medier som Den Korte Avis er de eneste, som – med vores endda meget begrænserede midler – forsøger at afdække ting som disse. Jeg synes, befolkningen har krav på at vide, hvad der sker ude i landet, og når myndighederne flere gange bliver fanget i at fortie væsentlige oplysninger, så er det pressen pligt at sætte spot på dette – men det sker ikke”.
Hvis du vil hjælpe 24NYT, så støt os med 1,- om dagen ved at klikke her.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)