Intensiv efterforskning i Klitsag fra Skagen

Nordjyllands Politi har siden man, søndag 27. oktober 2019 kl. 23.40, modtog en anmeldelse i sagen om et ødelagt klitområde i Skagen efterforsket intensivt. Indtil videre har politiet ikke opnået et gennembrud i efterforskningen.

Dét oplyser lederen af efterforskningen i Frederikshavn, vicepolitiinspektør John Lamp Henriksen.

Politiet fik indledningsvist oplyst, at gerningstidspunktet var mellem fredag 25. oktober 2019 kl. 0800  og søndag 27. oktober kl. 11.00, men politiets efterfølgende forhøringer har nu fået indkredset gerningstidspunktet til fredag 25. oktober ca. kl. 0900 til lørdag d. 26. oktober 2019 kl. ca. 0900.

Gerningssstedet er i klitterne øst fra Øster Strandvej og øst for Vippefyret. Et areal på cirka 80 x 15 meter er jævnet med en maskine.

Efterforskning pågår fortsat

Politiet har i hele området foretaget et større efterforsknings-arbejde. Blandt andet er der fra de køretøjer, der har været på gerningsstedet, sikret en række tekniske spor.

”Vi er i færd med at undersøge om disse tekniske spor kan henføres til gerningen,” forklarer vicepolitiinspektør John Lamp Henriksen.

Derudover har politiet foretaget en række afhøringer af relevante personer i området – og afhøringer af disse personer pågår stadig.

Politiets efterforskere har endvidere sikret videoovervågning fra relevante steder i forhold til gerningsstedet, og man er fortsat i færd med at indsamle materiale til brug for den videre efterforskning.

”Vi har og efterlyser fortsat vidner, der måtte have set eller hørt noget i området. Har man informationer, så skal man straks kontakte politiet på telefon 114,” understreger John Lamp Henriksen, der slutteligt oplyser, at politiet holder mulighederne åbne, hvilket betyder, at man efterforsker hele sagen bredt og i flere retninger.

LÆS OGSÅ:  To personer tiltalt for at have ødelagt sandklit i Skagen

Sagen efterforskes som en sag om overtrædelse af naturbeskyttelsesloven og straffelovens bestemmelser om hærværk.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)