Kaare Dybvad Bek sælger sminkede lig

Tilstrømningen af migranter til Europa er nu på det højeste siden flygtningekrisen i 2015 og 2016. Indtil november 2023 er der registreret mere end 355.000 irregulære ankomster på EU’s ydre grænser.

Vi står desværre midt i en europæisk migrationskrise. I nogle lande ankommer der så mange mennesker, at det underminerer den sociale sammenhængskraft. Det er umuligt at integrere så mange mennesker på så kort tid. Udviklingen er dog ikke den samme i Danmark, der i årevis har arbejdet på at stramme migrations- og flygtningepolitikken”, siger udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek til Avisen Danmark i kontekst af de nye tal.

24NYT: Det er efterhånden blevet en tradition i de statskontrollerede danske medier at skabe en illusion af succesfuld integration af de herboende muslimer. Sandheden er, at integrationen er en eklatant skattefinansieret fiasko. Muslimerne fortsætter med at være en dybt problematisk minoritet – illoyal, unyttig, underuddannet, underbeskæftiget, underintegreret, overkriminel og oversygelig i såvel første, anden og tredje generation – og snart fjerde. De udgør desuden en kæmpe økonomisk byrde for det danske samfund. Prisen for indvandring og den mislykkede integration er 33-36 mia. kr. netto (ca. 90 mio. brutto) om året – og den vil være uændret frem til 2100. Læs mere her og her.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)